Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moartea eroului militar gay schimbă legea în Israel, oferind drepturi egale concubinilor heterosexuali și homosexuali

Publicat:

Knessetul (Parlamentul israelian) a amendat o lege prin care statul acorda sustinere numai vaduvelor militarilor casatoriti si acorda de-acum aceleasi drepturi si concubinilor militarilor homosexuali, dupa ce , partenerul unui rezervist dintr-o unitate speciala a fost ucis in atacul de la 7 octombrie, cu doua saptamani inainte de ”casatoria” lor gay, care nu este recunoscuta in Israel, relateaza AFP.

Knessteul a amendat la 6 noiembrie mentiunea prin care acorda sustinerea statului numai vaduvilor si vaduvelor militarilor casatoriti.

In prezent, ”toate persoanele care traiesc…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prezența militarilor Ucraineni in Moldova stirnește ingrijorare. Ce spune Poliția de Frontiera

14:05, 11.04.2024 - Un grup de soldați și ofițeri ucraineni, care au fost observați recent la Ungheni, au stirnit ingrijorari printre cetațenii moldoveni dupa ce un filmuleț cu ei a fost publicat pe rețelele de socializare, anunța Noi.md Prezența lor a devenit rapid un subiect de discuție in Parlamentul R. Moldova. In…

ONU ar putea acorda Palestinei statutul de membru cu drepturi depline, saptamana viitoare

14:35, 07.04.2024 - Consiliul de Securitate al ONU va discuta, incepand de luni, problema recunoasterii Palestinei ca stat membru, nu doar cu statut de observator al Natiunilor Unite, proces care ar putea dura cateva saptamani.

Decizie controversata in Israel: Parlamentul interzice postul Al Jazeera

07:40, 02.04.2024 - Parlamentul israelian a ratificat luni o lege care permite inchiderea temporara a postului de televiziune Al Jazeera in Israel, dupa ce premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a reiterat dorinta de a interzice postul de televiziune din Qatar, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Knessetul a aprobat…

Acces Direct. Martorul cheie ce poate schimba intreaga ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Marturia barbatului: ”Mi-a zis ce i-a facut” / VIDEO

21:10, 22.02.2024 - Un martor cheie a aparut in ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Barbatul a vorbit cu Aurel, iubitul acesteia, și a aflat mai multe detalii, intr-un moment tensionat.

Ce va schimba sau nu va schimba moartea opozantului rus Aleksei Navalnii

13:05, 17.02.2024 - Vreme de peste un deceniu și de la incarcerarea sa in urma cu mai bine de trei ani, Aleksei Navalnii, despre care autoritațile ruse spun ca a murit in inchisoare, a fost un motor esențial al politicii Kremlinului, se arata intr-o analiza RFE/RL.

Decizie intr-o dezbatere aprinsa in Ucraina. Parlamentul autorizeaza folosirea spermei si ovocitelor militarilor ucisi in razboi

15:40, 08.02.2024 - Parlamentarii ucraineni au adoptat amendamente care autorizeaza folosirea spermei si ovocitelor congelate ale militarilor ucraineni dupa moartea acestora, o problema aflata in centrul unei dezbateri de societatea ucraineana.

Parlamentul ucrainean autorizeaza folosirea post-mortem a spermei si ovocitelor congelate ale militarilor ucisi

19:35, 07.02.2024 - Parlamentul ucrainean a adoptat miercuri amendamente legislative care autorizeaza folosirea spermei si ovocitelor congelate ale militarilor dupa decesul acestora, o chestiune aflata in centrul unei dezbateri sociale.

Un stomatolog roman din Cernauti a transformat un autobuz in clinica mobila. Merge pe front si acorda asistenta militarilor

10:50, 01.02.2024 - Un medic din comunitatea romaneasca din Cernauti a transformat un autobuz intr-o clinica stomatologica mobila, care se deplaseaza in cele mai fierbinti puncte ale razboiului din Ucraina si acorda asistenta medicala gratuita militarilor care lupta impotriva Rusiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?