Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte SUSPECTĂ a unui actor american la Moscova

Publicat:

Potrivit medicilor, în organismul lui , care a cazut de la etajul cinci al blocului în care locuia, au fost identificate substanțe narcotice. Expertiza a demonstrat ca actorul consuma marijuana.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia. MAE rus: "Nu are legatura cu spionajul sau cu politica"

11:00, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Propagandistul american Tucker Carlson il ridica in slavi pe Dughin. Interviu cu „creierul lui Putin”, la Moscova

15:00, 30.04.2024 - Propagandistul american Tucker Carlson a publicat un interviu cu filosoful rus Aleksandr Dughin, care este considerat ideologul „lumii ruse” și al dictatorului Vladimir Putin. Dughin este cunoscut pentru ideile sale radicale, discursul antisemit și xenofob, și indemnurile la genocid in Ucraina.

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

FOTO - O noua moarte misterioasa in Rusia: CEO-ul Yamaha a fost gasit decedat in fostul hotel Ukraina

16:10, 04.04.2024 - CEO-ul companiei muzicale Yamaha a fost gasit mort la Moscova.Aoki Jun, in varsta de 55 de ani, a incetat sa mai contacteze compania acum cateva zile.El a fost gasit mort in hotelul Radisson Royal - fostul hotel Ukraina, relateaza Nexta.

Cazul Evan Gershkovich - Se negociaza un schimb de deținuți intre SUA și Rusia

16:36, 28.03.2024 - Kremlinul a anuntat joi ca sunt in desfasurare discutii in vederea unui eventual schimb de detinuti intre Washington si Moscova in care sa fie implicat si jurnalistul american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj si incarcerat in Rusia de aproximativ un an, informeaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres.…

„Moarte pentru moarte”. Medvedev amenința Ucraina cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul din Moscova: „Trebuie distruși fara mila”

22:00, 22.03.2024 - Dmitri Medvedev amenința cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul armat din sala de concert de la Moscova. Fostul locțiitor al lui Putin spune ca daca atacul a fost comis de „teroriști ai Kievului, trebuie gasiți și distruși fara mila, inclusiv oficialii statului”.

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.


Ce parere ai despre aceasta stire?