Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mituri despre lactate demontate de nutriționiști. „Nu trebuie să le elimini complet atunci când ai intoleranță la lactoză”

Publicat:

Mulți dintre noi avem impresia ca lactatele devin mai greu de digerat pe masura ce imbatranim, dar acestea aduc beneficii pentru sanatate, ca parte a unei diete echilibrate. Nutriționiștii demonteaza cele mai intalnite cinci mituri legate de produsele lactate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

10 mituri despre recensamint, demontate de Biroul Național de Statistica

13:05, 19.04.2024 - Biroul Național de Statistica anunța ca peste 400.000 de mii de persoane și 290.000 de locuințe au fost deja recenzate in perioada 8-16 aprilie. Cu toate acestea, reticența fața de acest exercițiu ramine a fi inca una mare din partea populație. {{742751}}In acest asens, BNS a demontat zece mituri despre…

Top 5 mituri demontate despre scaunele de birou

13:15, 16.04.2024 - Te-ai intrebat vreodata cat de adevarate sunt afirmațiile pe care le auzim despre scaunele de birou? Acest articol demonteaza cele mai comune mituri, astfel incat sa poți face alegeri informate cand vine vorba de confortul tau la birou. Iata adevarul despre cele mai populare idei preconcepute, cu informații…

Care sunt cele mai sanatoase fructe pe care poți sa le mananci. Ce spun nutriționiștii

09:45, 01.04.2024 - Toți nutriționiștii recomanda consumul de fructe, insa este important de știut ca nu toate sunt sanatoase. Din acest motiv, trebuie sa știi ce sa mananci daca nu vrei sa iei kilograme in plus. Iata care sunt cele mai sanatoase tipuri de fructe pe care poți sa le mananci in orice moment al zilei.

Mituri legate de cutremure, demontate, la 47 de ani de la una dintre cele mai tragedii din Romania

20:40, 01.03.2024 - Pe 4 martie se implinesc 47 de ani de la unul dintre cele mai devastatoare cutremure din istoria Romaniei. Aproximativ 35.000 de locuințe s-au prabușit in toata țara, iar peste 1500 de oameni au murit, cei mai mulți in București.

Cum sa traiești cu intoleranța la lactoza: sfaturi și trucuri

10:20, 13.02.2024 - Intoleranța la lactoza este o afecțiune digestiva destul de frecvent intalnita, caracterizata prin incapacitatea organismului de a descompune lactoza, un zahar natural prezent in lapte și alte produse lactate, ca urmare a unui deficit de lactaza.

Mituri alimentare pe care nutriționiștii le contrazic. Ce ascund multe produse care au calorii și grasimi puține

22:15, 08.02.2024 - Exista o serie de convingeri puternice referitoare la ce este sanatos și ce nu atunci cand vine vorba de alimente. In realitate, nutriția este un subiect nuanțat, potrivit Yahoo. Life, iar ceea ce ar putea funcționa pentru unii ar putea sa nu funcționeze pentru alții.

(VIDEO) Valcea: Un autoturism a ars complet in Stoenești

08:15, 03.02.2024 - Un autoturism a ars, azi noapte, complet in Stoenești, juudețul Valcea. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Mașina, care se afla in mers, a luat foc, cel mai probabil de la un scurtcircuit electric. Șoferul s-a autoevacuat. Pompierii militari valceni au intervenit la un incendiu. Din nefericire pentru…

Marea Britanie promoveaza renunțarea la fumat prin vaping. 8 mituri despre vaping, demontate de Serviciul britanic de Sanatate

14:10, 31.01.2024 - Romania este a 4-a cea mai restrictiva țara din UE in privința legislației in domeniul tutunului, potrivit unui clasament socio-economic, iar legislativul cauta constant sa introduca restricții suplimentare pentru țigarile clasice și produsele alternative.


Ce parere ai despre aceasta stire?