Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„MITĂ la CET Oradea”, prin intermediul fostului ministru Chiţoiu: Viorel Amariei, va fi cercetat în arest la domiciliu

Publicat:

Procurorii DNA Oradea au dispus pe 17 martie retinerea inculpatilor si Alexandru Voinea, pentru ca au pretins bani pentru a interveni pe langa fostul ministru al finantelor , pentru a-l determina sa deblocheze fonduri pentru CET Ordadea. , zis ”Galbenu” este un personaj al lumii interlope din . Cei doi au fost prezentati magistratilor din cu propunere de arestare preventiva, fiind admisa cererea procurorilor. Inculpatii au facut recurs la aceasta decizie, la Curtea de , fiind respinsa de magistrati.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

DNA a obținut la Curtea de Apel Oradea menținerea controlului judiciar asupra Nadiei Racz. Tribunalul revocase masura

12:56, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis, joi, o contestație a procurorilor DNA Oradea și a dispus ca directoarea adjuncta a ITM Bihor, Nadia Racz, trimisa in judecata intr-un dosar de corupție, sa ramana sub control judiciar.

Socrii lui Cherecheș, condamnați la inchisoare cu suspendare

13:00, 11.04.2024 - In dosarul de corupție al lui Catalin Cherecheș , o noua condamnare: socrii fostului primar din Baia Mare au primit pedepse cu suspendare pentru dare de mita. Tribunalul Mureș i-a condamnat joi pe socrii lui Catalin Cherecheș la inchisoare cu suspendare pentru dare de mita in dosarul in care erau judecați.…

Cu aproape 30% din posturi vacante, parchetele din Bihor și Satu Mare au anchetat peste 40.000 de cazuri in 2023

07:10, 18.03.2024 - Nu mai puțin de 40.396 de dosare au avut in ancheta, pe parcursul anului 2023, procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea și ai celor 10 unitați subordonate din Bihor și Satu Mare, cu aproape 600 mai multe decat in 2022.

124.000 de dosare au avut de judecat instanțelor din Bihor și Satu Mare, in 2023. Cat a durat, in medie, un proces

07:40, 17.03.2024 - Fiecare judecator de la Curtea de Apel Oradea a avut de soluționat, in medie, 485 de dosare pe parcursul anului 2023, iar durata medie de soluționare a unui caz a fost de doua luni și jumatate - in privința proceselor penale și de puțin peste patru luni, in cazul celor non-penale.

Avocat trimis in judecata pentru camatarie. A lasat fara case cel puțin 12 oameni sarmani sau cu diverse probleme

17:11, 06.03.2024 - Un avocat din Bihor, secretara lui, un notar si doi interlopi au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, dupa ce au lasat fara case cel putin 12 persoane vulnerabile, prin camatarie, santaje si inselaciuni.

Vanzatori de droguri si etnobotanice, in arestul IPJ Dolj

05:00, 16.02.2024 - Instantele de judecata a dispus prelungirea mandatelor de arestare emise pe numele a trei craioveni, membrii ai aceleiasi familii, acuzati de trafic de droguri si operatiuni cu produse psihoactive. O inculpata din acelasi dosar este cercetata sub control judiciar. Procurorii DIICOT au explicat ca inculpatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?