Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Cine a câștigat proba Cabina Telefonică. Task-ul s-a terminat dimineața târziu

Publicat:

Valentin, Gabriela, Miruna, Cosmin, Alex, Raluca, Deni, Viorel au reușit sa intre in . Ela și Petrica, alaturi de Larisa, au fost cei care au dat start-ul probei grele. In sezonul 6 s-a batut recordul. Ultimii doi concurenți au rezistat 9:45 ore.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Schioarea Cornelia Huetter a castigat proba feminina de coborare de la Saalbach si Globul de cristal al probei

14:40, 23.03.2024 - Austriaca Cornelia Huetter a castigat sambata proba feminina de coborare de la Saalbach (Austria), ultima din sezonul Cupei Mondiale, castigand totodata si Globul pentru disciplina principala a schiului alpin, scrie AFP.Austriaca in varsta de 31 de ani a fost cronometrata in 1:45.08, fiind…

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

Tenis: Irina Bara a castigat titlul in proba de dublu a turneului de la Nagpur (ITF)

14:20, 09.03.2024 - Perechea romano-slovena compusa din Irina Bara si Dalila Jakupovic a castigat titlul in proba de dublu a turneului de tenis ITF de la Nagpur (India), dotat cu premii totale de 35.000 de dolari, sambata, dupa ce a invins in finala cuplul Yeon Woo Ku (Coreea de Sud)/Justina Mikulskyte (Lituania), cap…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa creada ca Valentin și Gabriela s-au impacat. Ce au publicat

15:00, 19.02.2024 - Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe ganduri prietenii virtuali cu cele mai recente postari de pe Instagram. Susținatorii și-au dat imediat cu parerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunand ca aceștia s-ar fi impacat.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?