Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida părăseşte din nou emisiunea. Este însărcinată din nou

Publicat:

La mai putin de un an dupa ce a adus-o pe lume pe , pe 20 februarie 2015, Mirela ii va darui micuței un frațior sau o surioara, scrie A3. "Cea mai mare bucurie la inceput de an, pe langa bucuria de zi cu zi–Carla, fetița mea vesela, vorbareața și dinamica, este vestea ca ea va mai avea un frațior sau o surioara. Este o fericire imensa tot ceea ce ni se intampla și o mare binecuvantare pentru mine și familia mea!", a declarat frumoasa prezentatoare.

Mirela și-a dorit din tot sufletul o familie numeroasa. In trecut, vedeta a intampinat tot felul de probleme legate de sarcina,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

O fetița de aproape 2 ani a murit dupa ce a inghițit biluțe magnetice. Apelul disperat al mamei catre parinți: „Nu cumparați așa ceva”

11:01, 25.04.2024 - O fetita de nici doi ani a murit dupa ce a ingerat bilute magnetice. Familia fetitei este din Romania, dar este stabilita de 12 ani in Germania. Mama copilului a relatat pentru News.ro cum a ajuns sa ingereze bilutele si tot ce s-a intamplat, de la primele simptome si diagnosticul de enterocolita si…

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Khaled a fost eliminat! Concurentul și-a dorit sa se intoarca la fetița lui: ”Nu s-a vazut totul” / VIDEO

20:10, 29.03.2024 - Inca un concurent a plecat acasa din casa Mireasa! Khaled a parasit emisiunea și este nerabdator sa se intoarca la fetița lui, care il așteapta! Eliminarea concurentului a starnit mai multe discuții și chiar și el crede ca au existat mai mulți factori care au facut ca acest lucru sa se intample.

Ancheta uriașa dupa moartea batranului legat de pat in spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat sa-l lege”

09:55, 05.03.2024 - In plus, aceasta acuza faptul ca batranul era deja inregistrat la acest spital și ca știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit sa urmeze. In schimb, batranul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistenta a țipat la acesta și s-a plans ca trebuia…


Ce parere ai despre aceasta stire?