Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa. Ce își dorește Valentina de la viitorul ei soț. Noua concurentă este creatoare de conținut pentru adulți: ”Mi se potrivește” / VIDEO

Publicat:

Valentina a venit cu increderea la ea in casa Mireasa și dornica sa iși gaseasca sufletul pereche. Concurenta știe exact ce iși dorește de la viitorul ei soț, dar știe și ce nu ar trebui sa accepte niciodata din partea unui barbat. Valentina a avut parte de o copilarie grea din cauza tatalui ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa. Cristina a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește sa fie fericit: „E și el cu cineva?” / VIDEO

21:50, 09.04.2024 - Cristina nu a mai stat pe ganduri și a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește ca fostul ei partener sa fie fericit. Ce a marturisit tanara in cadrul emisiunii Mireasa.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Cat de important este standardul ISO 9001 intr-o companie ce iși dorește sa aplice și pentru alte certificari ISO

11:25, 29.03.2024 - Concurența este tot mai acerba in mediul de afaceri autohton, dar și internațional, și cum așteptarile clienților cresc și ele, este vital pentru companii sa iși demonstreze angajamentul fața de calitatea produselor și serviciilor oferite.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.


Ce parere ai despre aceasta stire?