Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Miclea: Arta de a trăi în vremuri de criză

Publicat:

Articol semnat de , profesor la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea Babeș-Bolyai, cercetator, fondatorul școlii cognitive in psihologia romaneasca, a fost ministru al Educației:

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Raiffeisen Bank Romania și Universitatea Babeș-Bolyai anunța caștigatorii programului de mentorat Think Tank Lab (P)

13:20, 10.04.2024 - Raiffeisen Bank Romania și Facultatea de Matematica și Informatica din cadrul Universitații Babeș-Bolyai (UBB) au facut publice rezultatele primei ediții a programului de mentorat Think Tank Lab, un demers conceput pentru a stimula inovația, dar și spiritul antreprenorial, in randul studenților pasionați…

Studenții și tinerii cercetatori, provocați sa dezvolte idei de afaceri inovatoare, in cadrul EU GREEN Innovation Days 

17:06, 09.04.2024 - Facultatea de Protecție a Mediului și Facultatea de Informatica și Științe din Oradea vor fi, in perioada 10-11 aprilie 2024, gazdele evenimentului „Innovation Days”, organizat de Alianța EU GREEN.

O poveste despre curaj. Bia, studenta in Cluj, a reușit sa invinga cancerul cu zambetul pe buze: Eu eram pilonul care susținea moral oamenii din jurul meu

09:05, 27.03.2024 - Bia are 22 de ani, un par matasos și ochi caprui care te cuceresc din prima cu optimismul contagios pe care il emana. Este studenta la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, al UBB Cluj, și deși pare sa fi avut parte pana acum doar de grijile specifice tinerilor de varsta ei, Bia este o…

Cei mai multi copii cu parinti in strainatate sunt in regiunea Nord-Est; Datele oficiale, mult mai mici decat cele reale

19:45, 07.03.2024 - Statisticile arata cifre sumbre. Mai bine de un sfert dintre copiii din Romania au mama plecata la munca in strainatate, iar una din patru mame din Regiunea Nord-Est se angajeaza in strainatate pentru ca nu are loc de munca in tara, mai mult cu 35% fata de media nationala.  Tiffany este o…

Explicații ale dezastrului de la simularea pentru Evaluarea Naționala: `mediu general viciat... iar tinerii absorb, ca un burete`

22:55, 28.02.2024 - Profesorul universitar doctor Ovidiu Panișoara, expert in educație și cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele educației a comentat la RFI Romania rezultatele examenului de simularea Evaluarii Nationale la clasa a opta. Expertul in educație se intreaba retoric: Avem oameni super educați…

Conferința la UMFST: “Meseriile viitorului”

13:10, 09.02.2024 - Studenții UMFST G.E. Palade Targu Mureș sunt invitați sa participe miercuri, 14 februarie 2024, ora 12:00, la conferința universitara NextGenCommunication cu tema: „Meseriile viitorului și rolul digitalizarii in procesul educațional", organizata de Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior", la Centrul…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura relațiilor interpersonale

09:11, 06.02.2024 - Alexandra Opinca, Bianca Diac, Paula Ianuș și Anca Raicu au realizat un podcast cu tema „Cultura relațiilor interpersonale”. Invitata lor a fost Iftode Liliana – absolventa a Facultații de Psihologie și Științe ale Educației la „Universitatea Alexandru I. Cuza” din Iași, specialitatea Psihologie, promoția…

Mircea Miclea despre relația parinți - profesori: ”Daca zilnic il subminezi, nu mai are autoritate la clasa! / Parinții citesc prea mult pe net”

16:35, 31.01.2024 - Fostul ministru al Educației, profesorul universitar clujean Mircea Miclea, a vorbit despre relația parinte - profesor, unde este nevoie de multa munca.„Pentru a deveni profesori fac un departament de formare a cadrelor didactice, adica fac un semestru de psihologie, niște ore de metodica, asociate…


Ce parere ai despre aceasta stire?