Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Transporturilor: Pe Sibiu-Nădlac se va circula în regim de autostradă la final de iulie

Publicat:

, ministrul Transporturilor, a anunțat ca la finalul lunii iulie vor fi date in folosința doua loturi, astfel incat pe traseul Sibiu- Nadlac sa se circule in regim de autostrada. „Se va circula de la Sibiu la Nadlac pe autostrada. 44 de km de autostrada. La sfarșitul lunii iulie vor fi date in folosința […] Articolul Ministrul Transporturilor: Pe Sibiu-Nadlac se va circula in regim de autostrada la final de iulie a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Grindeanu da veștile orei: Incep lucrarile la tronsonul lipsa din A1 - Pe A7 se va circula din toamna

14:31, 25.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi, ca Centura Timisoarei merge intr-un ritm foarte bun, undeva in iulie anul acesta va fi data in trafic. Despre ”celebra Autostrada pentru ursi”, ministrul a afirmat ca va fi finalizata in timp, avand finantare PNRR, el precizand ca a fost semnata…

Camioanele-troleibuz circula pe autostrada

11:30, 21.04.2024 - Camionul-troleibuz de la Scania este o adevarata inovație a transporturilor, iar Germania va beneficia de avantajele acestuia. De fapt, este un camion hibrid, dar se poate conecta la cablurile electrice, pentru a reduce emisiile poluante, scrie Playtech. Tot timpul se vorbește despre cat de multa poluare…

Autostrada de 320 de kilometri care ar putea fi data in folosința in 2025

12:55, 04.04.2024 - Guvernul a adoptat joi, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și a Ministerului Finanțelor, legea pentru aprobarea contractului de finanțare pentru o autostrada de 320 km.

Ciolacu: In sezonul estival, se va putea circula din Ilfov pana in Constanța pe autostrada | VIDEO

13:15, 27.03.2024 - Locuitorii din Ilfov și din București vor putea sa circule direct pe autostrada spre Constanța incepand cu data de 15 aprilie, constructorul dand garanții ca lucrarilor vor fi finalizate pana atunci.

Ciuca: De saptamana viitoare se poate circula foarte ușor de la Oradea catre Arad și Timișoara

16:05, 22.03.2024 - De saptamana viitoare se va putea circula „foarte ușor” de la Oradea catre Arad și Timișoara și de acolo mai departe, spune Nicolae Ciuca pe șantierul drumului de legatura dintre Centura Oradea (Girația Calea Sintandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

Incredibil: Tractor cu remorca filmat in timp ce circula pe contrasens pe Autostrada A4 Agigea-Ovidiu! (VIDEO)

21:20, 20.02.2024 - Un conducator auto care circula zilele trecute pe Autostrada A 4 Ovidiu AGigea, in sensul giratoriu de la intersectia cu drumul catre localitatea Poiana. In timp ce circula pe banda a doua a observat un tractor care circula pe contrasens. La un moment dat tractoristul a virat stanga si a intrat pe breteaua…

Diferența intre devansare și depașire. Regulile pe care trebuie sa le știe toți șoferii cand circula pe autostrada

08:05, 20.02.2024 - Conducatorii auto care nu fac diferența intre devansare și depașire risca sa fie amendați, deoarece, deși ambele manevre sunt permise legal, ele nu pot fi realizate decat in condiții specifice.


Ce parere ai despre aceasta stire?