Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul transportului a demis doi directori Metrorex

Publicat:

, , i-a demis vineri dimineata pe directorul general al Metrorex, , si pe directorul de exploatare al societatii, . In plus, ministrul a dispus si o ancheta severa la metrou.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna la GRAMPET Group! Gruia Stoica l-a demis pe loc pe Calin Grațian pentru legaturi dubioase cu rușii

12:30, 18.04.2024 - GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfa din Romania, anunța ca vicepreședinte grupului de companii, Calin Grațian, a fost demis, joi, 18 aprilie, cu efect imediat. Vezi in randurile de mai jos de ce a fost demis acesta. Așadar, demitere importanta la compania lui Gruia Stoica,…

OpenAI și Sam Altman iși etaleaza serviciile AI pentru elita corporativa mondiala

08:40, 14.04.2024 - Directorul general al OpenAI, Sam Altman, a gazduit luna aceasta sute de directori de companii incluse in topul Fortune 500, in San Francisco, New York si Londra, unde el si alti directori ai OpenAI au prezentat servicii AI pentru uz corporativ, mergand cap la cap in unele cazuri cu sustinatorul financiar…

Metrorex, penalizat pentru intarzierile livrarii trenurilor. Sumele depașesc 20 milioane de euro | VIDEO

12:50, 22.03.2024 - Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat la Adjud, ca penalitatile pentru intarzierile la livrarea trenurilor de metrou catre Metrorex depasesc 20 milioane de euro.

Dan Rusu, demis de la conducerea Horticultura. Useristul Mircea Vancia, noul director interimar

17:11, 04.03.2024 - Consiliul de Administrație al Horticultura SA l-a demis de la conducerea societații pe directorul Dan Rusu. In locul sau, a fost numit ca director interimar Mircea Vancia, directorul de dezvoltare al societații și un membru USR destul de cunoscut.

Grindeanu cere Metrorex urgent explicații despre accidentul dintre cele doua trenuri

22:30, 27.02.2024 - Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, in aceasta seara, conducerii companiei Metrorex sa ii prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs intre doua trenuri de metrou.

Prima decizie a lui Sorin Grindeanu dupa accidentul de metrou din București

22:26, 27.02.2024 - Sorin Grindeanu cere Metrorex sa prezinte un raport privind cauzele accidentului dintre cele doua garnituri de metrou Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, in aceasta seara, conducerii companiei Metrorex sa ii prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele…

Ministrul l-a demis pe șeful APIA și la 2 zile distanța a rezolvat blocajul din instituție

11:45, 22.02.2024 - Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Ionut Lupu, a fost demis, marti seara, de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu (foto), din cauza intarzierilor la plata a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) și a blocajului din sistem. La doua…

Ministrul Agriculturii l-a demis pe șeful APIA. Motivul invocat / APIA București blocase recent subventiile din afacerea „Stuful din Delta”

20:30, 20.02.2024 - Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Ionut Lupu, a fost demis, marti seara, de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, din cauza intarzierilor la plata a subventiilor catre fermieri si a blocajului din sistem.


Ce parere ai despre aceasta stire?