Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Natalia-Elena Intotero s-a întâlnit, la Roma, cu membrii comunității și cu românca decorată de președintele Italiei

Publicat:

Cea mai mare comunitate romaneasca din Italia se afla in regiunea Lazio, numarand aproximativ 234.000 de persoane inregistrate. Vizita in a ministrului pentru Romanii de Pretutindeni nu putea ocoli Roma, capitala regiunii, unde sunt stabiliți aproximativ 190.000 de conaționali.

Agenda ministrului Natalia-Elena Intotero a cuprins monitorizarea unor proiecte finanțate de MRP, discuții cu reprezentanți ai mediului asociativ romanesc, ai mass-media in limba romana, ai clerului, dar și intalnirea cu o adevarata eroina romanca stabilita la Roma.

Demnitarul a vizitat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial! Romanii pot vizita Turcia doar cu buletinul. Președintele turc a semnat

13:05, 21.05.2024 - Vești bune pentru romanii care vor sa calatoreasca in Turcia. Președintele turc a semnat decretul prin care cetațenii din Romania vor putea merge in republuca doar pe baza buletinului, fara viza.

Erou la 16 ani: un adolescent roman va fi decorat de președintele Italiei. Cum a reușit sa impiedice o crima

10:45, 30.04.2024 - Un adolescent de origine romana va fi decorat de catre președintele Republicii italiene. Baiatul a ascultat involuntar o convorbire telefonica, a recunoscut gravitatea situației și a reușit sa previna o crima.

Ciolacu s-a intalnit cu romanii din Qatar: “Sunt ferm convins ca in Qatar caștigați mult mai bine”

10:30, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, aflat in fruntea unei delegații guvernamentale in Qatar, s-a intalnit cu reprezentanți ai comunitații de romani care traiește in aceasta țara araba. “Sunt ferm convins ca in Qatar castigati mult mai bine financiar decat ati fi castigat in Romania in acest moment (…). Este evident…

AS Roma s-a impus in 'derby della Capitale' cu scorul de 1-0 in fața celor de la SS Lazio

13:05, 07.04.2024 - AS Roma a castigat cea de-a 138-a editie a derby-ului roman cu Lazio, impunandu-se cu scorul de 1-0, sambata pe teren propriu, in etapa a 31-a a campionatului de fotbal al Italiei, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Xi Jinping s-a intalnit la Beijing cu reprezentanti americani ai lumii de afaceri

07:50, 27.03.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a primit miercuri la Beijing reprezentanti americani ai lumii de afaceri, intr-un moment in care China curteaza investitorii straini pentru a evita incetinirea economica.

Rivalii lui Ciolacu din PSD, trimiși in irelevanța, unul cate unul. Miza șefiei Camerei Deputaților

13:31, 25.03.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reușit sa-și securizeze poziția din partid prin ținerea la distanța de funcțiile-cheie a celorlalți lideri din formațiune, ultima dovada fiind trimiterea pentru o cariera la Bruxelles a Gabrielei Firea și a lui Vasile Dincu.In cercul restrans al PSD, conform statutului…

MApN:Intrevederea ministrului apararii nationale cu seful Garzii Nationale a Statului Alabama

10:30, 06.03.2024 - Nr. 52 5 martie 2024 Angel Tilvar: ,,Prezenta consistenta a militarilor SUA in tara noastra contribuie la intarirea securitatii flancului estic.,, Intrevederea ministrului apararii nationale cu seful Garzii Nationale a Statului Alabama Ministrul apararii nationale, Angel Tilvar, l a primit marti, 5…


Ce parere ai despre aceasta stire?