Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul de Externe a avut discuţii cu noul ambasador al Palestinei despre relaţiile bilaterale, Orientul Mijlociu şi Afganistan

Publicat:

, , l-a primit joi pe , ambasadorul agreat al Palestinei in Romania. La discutii, Aurescu a salutat stadiul foarte bun al relatiei bilaterale si a reiterat interesul crescut al tarii noastre pentru consolidarea relatiilor cu Palestina.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discuții romano-turce la nivel inalt. Vicepresedintele Republicii Turcia, Cevdet Yilmaz este in vizita oficiala in Romania

00:31, 27.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, pe vicepresedintele Republicii Turcia, Cevdet Yilmaz, aflat in vizita oficiala in Romania, context in care cei doi au discutat inclusiv despre situatia din Orientul Mijlociu, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ciolacu, intrevedere cu președintele Emiratelor Arabe Unite: Romania se angajeaza sa dezvolte relațiile noastre bilaterale

06:25, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca urmare a unei intrevederi cu Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, președintele Emiratelor Arabe Unite și conducatorul Emiratului Abu Dhabi, ca asigurarea securitații in zonele celor doua state va contribui la impulsionarea relațiilor comerciale.

Spania intenționeaza sa anunțe ca recunoaște oficial statul Palestina pana la sfarșitul primaverii

19:11, 18.04.2024 - Guvernul Spaniei ar urma sa recunoasca Palestina ca stat, fara sa țina cont de poziția altor state membre ale Uniunii Europene pe aceasta tema. Surse din interiorul guvernului de la Madrid, citate de agenția EFE, preluata de Agerpres, au asigurat ca, in urma unor intalniri ale premierului Sanchez cu…

Romania, profund ingrijorața de situația de securitate din Orientul Mijlociu

15:30, 14.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a transmis ca Romania este profund ingrijorata de situația de securitate din Orientul Mijlociu. Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a spus ca Romania este solidara cu poporul israelian.

Reacții MAE și MApN: Suntem profund ingrijorați de situația de securitate din Orientul Mijlociu

11:45, 14.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a transmis ca Romania este profund ingrijorata de situația de securitate din Orientul Mijlociu. Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a spus ca Romania este solidara cu poporul israelian.

Se anunța scandal diplomatic major din cauza Palestinei - Irlanda și Austria, gata sa ia decizia care va starni revolta Israelului

07:00, 10.04.2024 - Ministrul de Externe Michael Martin a declarat marti, la Dublin, ca Irlanda se pregateste sa recunoasca un stat palestinian in urmatoarele saptamani, transmite AFP. O decizie similara este discutata și in Australia. Romania recunoaște la nivel diplomatic Palestina din 1988.

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?