Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miniştrii de Interne din UE au discutat despre criza refugiaţilor

Publicat:

In Germania ar urma sa ajunga 3,6 milioane de refugiati pana in 2020, scrie presa locala care a facut acest calcul pe baza unor estimari interne obtinute de la ministerul Economiei. Seful biroului pentru migratie si refugiati a respins, insa, informatiile aparute in mass-media.


Anul trecut, Germania a primit 1,1 milioane de imigranti, iar daca rata se mentine la acest nivel pana in 2020, atunci cifrele publicate vor fi chiar depasite.

Informatiile vin in timp ce ministrii de Interne din tarile Uniunii Europene s-au reunit la Bruxelles pentru consiliul JAI. Principala tema…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

„O țara care invața din durere”. Horoscop inedit pentru Moldova: „Suntem sortiți sa trecem dintr-o criza in alta, incontinuu, cat timp vom sta sub aripa UE sau a Rusiei”

11:05, 20.05.2024 - Astrologa Diana Chicu a realizat harta natala a Republicii Moldova și a analizat-o din punct de vedere astrologic. „Este convingerea mea personala, și apoi de Astrolog, ca Moldova poate sa devina o țara gospodina la ea acasa, fara sa stea cu mana intinsa PRO EUROPA, dupa pensii și salarii ca in Europa!…

Isarescu: Sanatatea, educația și apararea sunt subfinanțate

14:35, 15.05.2024 - Guvernatorul Bancii Naționale a Romaniei, Mugur Isarescu, a atras atenția ca ajustarea fiscala pe care o așteptam nu va fi o sarcina ușoara, subliniind ca soluția nu poate fi gasita doar prin reducerea cheltuielilor. Intr-o declarație facuta miercuri, 15 mai, el a explicat ca proporția veniturilor fața…

Standarde mai stricte pentru camioane privind emisiile de CO2

12:55, 13.05.2024 - Consiliul European a adoptat, luni, in mod oficial, Regulamentul privind standardele de emisii de CO2 pentru vehiculele grele, care prevede ca majoritatea camioanelor vandute in UE, incepand cu 2040, sa fie fara emisii poluante, informeaza Reuters. Noile norme mentin obiectivul actual pentru 2025, care…

Intalniri majore pentru premierul Ciolacu: Dupa Viktor Orban, urmeaza cancelarul german Olaf Scholz

06:20, 04.04.2024 - Bucureștiul a devenit, in aceste zile, un punct important pe agenda unor politicieni europeni importanți, care au avut intrevederi atat cu președintele Klaus Iohannis, cat și cu premierul Marcel Ciolacu. Daca miercuri premierul Marcel Ciolacu s-a vazut cu omologul maghiar Viktor Orban, sambata, urmeaza…

Primul pas spre integrarea in spațiul Schengen: frontierele aeriene și marine!

15:46, 26.03.2024 - Incepand cu 31 martie, Romania va fi admisa in Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime. Este un succes de etapa la care PNL a contribuit in mod direct și care aduce țara noastra mai aproape de Europa. Aderarea la Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime a fost posibila datorita…

detectoarele de metale erau oprite, gardienii nu au opus rezistența, avertizari ignorate

09:50, 24.03.2024 - Atacul de la sala de concerte Crocus din Moscova a lasat in urma nu numai un numar imens de victime, ci și multe intrebari fara raspuns. Cea mai importanta dintre ele este cum a fost posibil un astfel de carnagiu, in ciuda avertismentelor primite de autoritațile ruse de la țarile occidentale? Canalul…

Compania chineza Chery Auto va incepe sa vanda masini marca Omoda si Jaecoo in Italia, in trimestrul al treilea

08:55, 24.03.2024 - Pana la sfarsitul anului 2025, Chery planuieste trei modele SUV fiecare din marcile Omoda si Jaecoo, cu un mix de tipuri de combustibil pentru a servi diferite parti ale Europei. Chery este unul dintre cativa producatori de automobile chinezi care aduc vehicule mai ieftine, in mare parte electrice,…

Romania și Bulgaria, campionane ale risipei de apa. Aproape jumatate din volumul de lichid vital se pierde

15:41, 22.03.2024 - "Germania, Luxemburg, Olanda si Danemarca se numara printre cele mai performante tari, cu pierderi minime de apa si, implicit, un consum minim de energie si emisii de CO2. Exista, insa, si tari precum Bulgaria, Italia si Romania, care au un procent de apa necontorizata si nefacturata de aproximativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?