Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mini Fest, pentru cei mici

Publicat:

a organizeaza in perioada 26-28 ianuarie 2018 a doua editie „ – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori”, un eveniment dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 și 6 ani. 

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol

16:36, 24.04.2024 - Actorul Andrian Locovei, din cadrul Teatrului „Regina Maria” din Oradea, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare sub acuzația de viol, intr-un dosar in care partea vatamata este o actrița.

Actor oradean condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol: „Dosarul este o porcarie! A fost un act consimtit”

13:15, 24.04.2024 - Judecatoria Oradea l-a condamnat la 6 ani de inchisoare pe un actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, acuzat ca si-a violat o colega. Actorul, Andrian Locovei, pretinde, insa, ca „a fost un act consimtit", iar procesul este „o porcarie".

O poveste impresionanta din lumea teatrului: Alexandru Bondar și cainele sau, Rara, in premiera spectacolului „Rabbit Hole” din Oradea

12:05, 04.04.2024 - Duminica, 7 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea, ne pregatim cu emoție pentru premiera spectacolului „Rabbit Hole”. Un eveniment deosebit in care… Articolul O poveste impresionanta din lumea teatrului: Alexandru Bondar și cainele sau, Rara, in premiera spectacolului…


Ce parere ai despre aceasta stire?