Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12 ponturi pentru cumparaturi online in siguranta

Publicat:

Aproximativ 60% dintre familiile din Europa prefera sa cumpere online, pentru a profita de preturile mai bune, disponibile in comertul electronic. In pofida acestui fapt, una din cinci persoane are retineri in a divulga informatii financiare in mediul online.

Odata cu dezvoltarea comertului electronic si raspandirea computerelor, a tabletelor si a smartphone-urilor la nivel global, MasterCard a dezvoltat cateva ghiduri practice care va ajuta sa faceti cumparaturi online in siguranta.

Inainte de a face o achizitie

1. Cautati adresele web care incep cu https://…

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mult de o treime dintre adultii care folosesc internetul nu ­instaleaza programe antivirus pe dispozitivele utilizate!

00:21, 07.05.2024 - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalitații a demarat un studiu care a avut drept scop descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de catre populația adulta din Romania și identificarea vulnerabilitaților acesteia. De asemenea, un alt scop a fost acela de a sprijini demersurile preventive…

RECOMANDARI DNSC, atentionare pentru cei care fac cumparaturi online

21:35, 02.05.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica - DNSC vine cu o atentionare pentru cei care fac cumparaturi online, aratand ca infractorii cibernetici .... The post RECOMANDARI DNSC, atentionare pentru cei care fac cumparaturi online first appeared on Informatia Zilei .

Cumparaturi online in siguranța. Ce recomandǎ specialiștii in securitate cibernetica

22:30, 01.05.2024 - Sarbatori de Paște fara cadouri nu exista, iar in aceasta perioada cumparaturile pe internet aproape au explodat. Insa, tot acum se inmulțesc și fraudele online. Reprezentanții Directoratului Național de Securitate Cibernetica recomanda vigilența maxima.

Fiti atenti la datele dumneavoastra financiare cand faceti cumparaturi online in timpul sarbatorilor!

22:15, 29.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a realizat, inaintea sarbatorilor, un ghid de securitate a datelor online si recomanda cumparaturi online in special de pe site-uri romanesti, eventualele fraude putand fi mai usor depistate. „Fiti atenti la datele dumneavoastra financiare cand…

Razboi electronic in Europa: avioanele cu pasageri raporteaza blocarea semnalului GPS

10:05, 31.03.2024 - Avioanele care zboara deasupra regiunii baltice raporteaza un numar tot mai mare de bruiaje ale semnalului GPS sau semnale GPS false, iar Rusia este vazuta ca fiind vinovata pentru activarea sistemelor de razboi electronic, scrie Politico. Airplanes flying over the Baltic region are reporting an increasing…

Boc și peștișorii de balta

16:51, 12.03.2024 - De la Conferința regionala “Europa in fiecare localitate” la popularea cu carași in lacurile din Gheorgheni. The post Boc și peștișorii de balta appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Cat de posibila este eliberarea de medicamente cu rețeta din farmaciile online romanești

00:00, 29.02.2024 - Aproape o treime dintre cetațenii europeni și-ar dori sa obțina medicamentele prescrise de medic pe rețeta inclusiv din farmaciile online. Este rezultatul unui studiu realizat de firma de consultanta Copenhagen Economics, prezenta in patru tari din Europa.

Faceți multe cumparaturi online? Atunci trebuie sa fiți atenți la urmatoarele chestii!

17:25, 24.02.2024 - Obișnuiți sa faceți multe cumparaturi online? Daca da, atunci trebuie sa fiți foarte atenți la urmatoarele chestii, pentru a nu cadea in capcana celor care vor sa va ia banii din buzunare intr-un mod fraudulos. Paul Anghel, șeful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), recomanda…


Ce parere ai despre aceasta stire?