Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus trece prin momente grele în perioada Sărbătorilor. În seara de Ajun, cântăreaţa a transmis un mesaj trist

Publicat:

nu s-a lasat anul acesta cuprinsa de atmosfera sarbatorilor si a lansat melodia, intitulata sugestiv "", in seara zilei de 24 decembrie.

"Acesta este cantecul meu trist de Craciun/ L-am avut in minte toata ziua/ L-am scris in mașina in drum spre casa/Deoarece știam ca voi deschide ușa și voi fi singura", canta Miley.

Melodia, accesibila fanilor pe platforma online de muzica SoundCloud, a fost lansata la doar cateva luni dupa ce vedeta a ales ca ultimul sau album sa poata fi ascultat gratuit pe aceeași platforma.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele cinci zodii care vor avea parte de un Paște de vis. Dorințele li se indeplinesc

17:25, 26.04.2024 - 1. TaurNativii din Taur vor avea parte de un Paște plin de armonie și satisfacții personale. Fiind semn de pamant, Taurii valorizeaza confortul și stabilitatea, iar acestea vor fi amplificate in perioada sarbatorilor pascale. Este posibil ca un vis mai vechi legat de familie sau casa lor sa devina realitate,…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Știrile Antena Stars. Alina Sorescu, momente grele dupa divorț. Artista a caștigat in instanța in fața lui Alexandru Ciucu: ”Din pacate, nu ne ințelegem” / VIDEO

17:05, 08.03.2024 - Alina Sorescu a trecut prin momente grele dupa divorțul de Alexandru Ciucu. Cantareața și fostul soț se afla in proces pentru custudia fetițelor, iar acesta urmeaza sa se reia pentru a se da o sentința clara in cazul lor. In timp ce artista considera ca Raisa și Carolina ar trebuie sa locuiasca doar…

MAI, noi detalii despre inmatricularea vehiculelor online. Cand va deveni operaționala platforma

13:41, 01.03.2024 - „Odata ce platforma va deveni operationala timpul petrecut la ghiseele special amenajate va fi redus la minim, iar costurile de deplasare la sediile serviciilor de inmatriculari vor fi eliminate. Cu exceptia ridicarii numerelor de inmatriculare, care va ramane o necesitate fizica, toate celelalte aspecte…

Primul mesaj al Oanei Roman, dupa inmormantarea mamei sale. Cui a tinut sa multumeasca in aceste momente grele: „As fi singura pe lume fara ei”

19:05, 27.02.2024 - S-a ocupat de fiecare detaliu, dorindu-și ca desparțirea de mama sa sa fie un eveniment marcat nu doar de durere, dar și de eleganța și demnitate, așa cum a fost in viața Mioara Roman. A aparut primul mesaj al Oanei Roman, dupa inmormantarea mamei sale. Cui a tinut sa multumeasca in aceste momente grele.…

Nicolae Ciuca, mesaj dupa anunțul privind decesul lui Navalnii: o pierdere tragica

14:25, 16.02.2024 - Președintele Senatului Romaniei, Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj imediat dupa anunțul privind decesul disidentului rus Alexei Navalnii. O pierdere tragica, o voce ferma pentru democrație care nu va fi uitata, a transmis Ciuca.

Sora Lidiei Buble a fost ceruta in casatorie. Ce mesaj i-a transmis artista Lorenei: ”Planurile noastre....” / FOTO

16:05, 05.02.2024 - Sora Lidiei Buble, Lorena, a fost ceruta in casatorie la varsta de 22 de ani. Artista a avut cateva replici interesante pentru mezina familiei, amintind de planurile lor din copilarie in care spuneau ca vor ramane singure.


Ce parere ai despre aceasta stire?