Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus şi Selena Gomez au împărţit acelaşi bărbat care are sute de mii de fani. Uite cum arată el

Publicat:

În cel mai recent interviu al ei, a spus ca nu o mai intereseaza nu vrea sa mai fie întrebata despre el.

Cântareata de 23 de ani a vezvaluit fara sa vrea un detaliu pe care putini îl stiau: ea si su fost îndragostite, la un moment dat, de acelasi baiat: . Asta se întâmpla în urma cu mult timp, când toti trei jucau în productii Disney.

"Ne-a placut acelasi baiat când aveam 16 ani, dar nu ne-am certat niciodata din cauza asta", a spus Selena. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Selena Gomez fara machiaj. Cum arata cantareața in mod natural

17:15, 25.03.2024 - Selena Gomez (31 ani) a postat pe contul sau de Instagram o serie de imagini fara machiaj, cu ea “reala”. Cantareața pop, actrița și fondatoarea “Rare Beauty” a incarcat o serie de fotografii pe Instagram Stories, inclusiv un selfie in care apare fara machiaj. Cu parul ciufulit și purtand un halat sau…

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Barbat de 35 ani, dat disparut cu trei zile in urma, gasit mort intr-o camera de hotel

16:45, 15.03.2024 - Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Grammy. „Cantecul anului”

06:50, 05.02.2024 - Cantareata americana Billie Eilish a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „cantecul anului” cu single-ul „What Was I Made For?”, compus pentru coloana sonora a filmului „Barbie” informeaza AFP. La categoria „cantecul anului” au fost nominalizate single-urile „A&W” (Lana…


Ce parere ai despre aceasta stire?