Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus revine la vechile obiceiuri. Ce gest a facut cantareata la o petrecere

Publicat:

Cantareata a fost zilele trecute la o petrecere in clubul in , unde s-a distrat alaturi de hip-hoperul si de actrita .

Imbracata colorat si cu o pereche de ochelari de vedere supradimensionati, cu rame negre, groase, Miley a pozat la petrecere in stilul ei caracteristic - cu limba scoasa.

VEZI AICI IMAGINILE CU MILEY!

Vedeta a marturisit intr-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistei ca obisnuieste sa scoata limba in poze din cauza emotiilor.

"Mi-e jena atunci cand mi se fac…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sore, primele imagini cu noul iubit. In ce relații a ramas cu tatal fiicei sale: „Nu este situația cea mai fericita”

15:55, 08.05.2024 - Sore s-a desparțit de tatal fiicei sale in vara anului 2022, iar recent artista a confirmat ca este implicata intr-o noua relație. Cu Mircea Julean, vedeta a pastrat o relație civilizata de dragul copilului pe care il au impreuna.Invitata la interviurile Fresh by Unica, Sore a facut dezvaluiri neașteptate…

Andra Gogan este ”scumpa la vorba”! Ce tarif are vedeta TikTok-ului romanesc pentru a dedica 5 minute unui fan

14:30, 29.03.2024 - Andra Gogan, cea mai urmarita artista romanca pe TikTok de la apariția aplicației, a gasit o noua sursa de facut bani de pe urma celebritații sale. Influencerița vedeta pe videoaplicația sus amintita devenita cea mai populara la nivel global, dar și in țara noastra in randul tinerilor, iși pune la bataie…

EXCLUSIV - 'Coșmarul' Mihai Morar revine la microfon pentru cursele de Formula 1. Vedeta ii ignora complet pe critici: Nu am timp sa ascult vocile!

16:15, 15.03.2024 - Vestea ca Mihai Morar va comenta meciurile de Formula 1 a starnit un val de nemulțumiri in randul suporterilor, iar dupa prima cursa transmisa, criticile au inceput sa curga in valuri. Vedeta de televiziune a absentat de la a doua etapa a Formulei 1, speculandu-se ca a fost pus pe liber de Antena…

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Ce s-a ales de temuții interlopi din anii 2000. Prinși de Traian Berbeceanu, unii și-au reluat vechile obiceiuri

06:51, 23.02.2024 - In anii 2000, Deva, Hunedoara și orașele din Valea Jiului erau cutremurate de un lung șir de incidente grave comise de grupari interlope violente, in fața carora autoritațile se aratau depașite de situație ori inchideau ochii.


Ce parere ai despre aceasta stire?