Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Mitoșeru regretă amarnic că i-a greșit soției. Actorul trece prin momente dificile: ”Mi-e foarte greu singur”

Publicat:

Odata cu problemele de sanatate ale mamei lui, Mihai Mitoșeru a realizat ca este foarte singur și ca și-ar dori o femeie in viața lui. In urma cu doi ani, prezentatorul s-a desparțit de soția lui Noemi, dupa o casnicie de 14 ani. Acum, il urmaresc regretele și recunoaște ca a greșit fața de cea care i-a fost alaturi la bine și la rau. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

Mihai Mitoșeru și Lucian Viziru, indragostiți de aceeași femeie. Regreta ca nu a fost sincer cu prietenul sau: “Marea greșeala a vieții mele”

09:40, 25.04.2024 - Mihai Mitoșeru s-a indragostit de iubita prietenului Sau, Lucian Viziru. Deși erau foarte apropiați, a ajuns sa ravneasca la femeia acestuia, dar niciodata nu i-a spus. Ce regreta acum cel mai mult și de ce niciodata nu i-a marturisit adevarul actorului. Ce femeie a iubit Mitoșeru in secret Mihai Mitoșeru…

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Serie A: Empoli vs Bologna - Momente dificile pentru Razvan Marin

10:55, 15.03.2024 - Empoli - Bologna, meci contand pentru etapa a 29-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 15 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Carlo Castellani, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 3.

Power Couple Romania, 27 februarie 2024. Anamaria Ionescu, momente dificile in timpul probei. Soția lui Tudor de la Fly Porject și-a invins cea mai mare teama: „Imi bate inima!” / VIDEO

23:40, 27.02.2024 - In ediția din data de 27 februarie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, chiar daca i-a fost foarte frica sa indeplineasca proba din ediția 11 Power Couple Romania de pe 27 februarie 2024, Anamaria Ionescu nu a dat inapoi. Fosta prezentatoare TV a resuit sa iși invinga cea mai…

Fotbalistul care regreta plecarea de la FCSB și viseaza la o revenire chiar inainte de meciul direct din Superliga: „Am greșit atunci cand am plecat”

11:55, 25.02.2024 - Romario Benzar (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la FC Botoșani, a oferit un interviu in exclusivitate pentru GSP.ro in care a prefațat partida de diseara impotriva celor de la FCSB, echipa la care a evoluat timp de 2 ani. De asemenea, Romario dezvaluie ca regreta ca a plecat de la roș-albaștri…

In timp ce fermierii europeni protesteaza, cei americani regreta amarnic o decizie luata anul trecut

14:55, 22.02.2024 - Dan Henebry, un fermier din statul american Illinois, regreta ca nu a vandut o parte mai mare din recolta sa de porumb in vara anului trecut, cand „Midwest”-ul american avea nevoie de ploaie si preturile erau mai mari, iar acesta nu este un caz singular, transmite Reuters și Agerpres.

Avram Gal: In aceste momente dificile, am realizat cu adevarat cat de bogat sunt…

08:21, 21.02.2024 - Dragi prieteni, in aceste momente dificile, am realizat cu adevarat cat de bogat sunt. Soția, copiii și intreaga mea familie mi-au fost alaturi și m-au incurajat neincetat. Impreuna cu voi, prietenii mei adevarați, am simțit ca nu sunt singur in aceasta lupta. Sunt recunoscator ca acești oameni minunați…


Ce parere ai despre aceasta stire?