Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Rădulescu, provocatoare în Vinerea Mare. Cum a îndrăznit diva să apară la Românii au Talent FOTO

Publicat:

a imbracat la editia de vineri a emisiunii "Romanii au Talent" o rochie neagra, decupata pe picior si in zona sanilor, care-i punea perfect in valoare trupul intens lucrat.

Prima semifinala in direct a emisiunii "Romanii au Talent" a adus pe scena 13 concurenti. Unul dintre ei a fost trimis direct in finala, cu ajutorului butonului auriu.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Moment savuros la Romanii au talent, s-a lasat cu schimb de replici neașteptate intre jurați: “M-a lovit sub centura”

21:15, 03.05.2024 - In ediția Romanii au talent de vineri, 3 mai 2024, s-a prezentat Ansamblul folcloric Mugurașii Manastireni din comuna Manastirea Cașin, județul Bacau (22 de membri), care a facut spectacol pe scena. De la Bacau direct pe scena de la Romanii au talent In prezentarea lor, doi dintre membrii grupului folcloric…

Ansamblul folcloric GESO din Satu Mare participa la Romanii au Talent

15:10, 03.05.2024 - “Așteptarea a luat sfarșit! Oamenii bucurie suntem și noi! Dupa multa munca și multa seriozitate, roadele noastre sunt cele mai frumoase și le puteți urmari in Vinerea Mare, la ROMANII AU TALENT! Oamenii bucurie iți fac viața mai frumoasa.” Au transmis artiștii pe pagina lor de socializare. Ii puteți…

Radu are 7 ani și a impresionat toata sala la Romanii au talent: „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”

21:35, 19.04.2024 - Radu Moldovan are 7 ani și a impresionat toata sala, inclusiv jurații Romanii au Talent, in ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului difuzat de Pro TV. „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”, s-a exprimat Mihai Bobonete. Video Cine este Radu Moldovan, copilul de 7…

(video) Vlad Pinzari, la „Romanii au talent”: Tanarul artist care creeaza lucrari 3D in plastilina

12:55, 07.04.2024 - Vlad are 18 ani, este din Cozești, Republica Moldova, și creeaza lucrari 3D din plastilina. El modeleaza personaje din filme, personaje din jocuri si chiar oameni din viata reala, scrie protv.ro .

Vești bune pentru romanii care vor sa mearga in Grecia! Vor putea circula cu trenul direct

13:35, 15.03.2024 - Vești bune pentru romanii care vor sa mearga in Grecia! Cei care iși doresc o vacața acolo nu vor mai fi nevoiți sa mearga cu mașina sau autobuzul, ci pot alege trenul. Astfel, romanii vor putea circula cu trenul direct!

Momentul care a lasat-o masca pe Andra la Romanii au Talent: „Ramai terminat dupa un moment ca asta”

22:45, 08.03.2024 - „Ramai terminat dupa un moment ca asta”, s-a exprimat Andra in ediția de vineri, 8 martie 2024, de la Romanii au Talent. Jurata show-ului de la Pro TV a ramas uimita de un dans georgian tradițional prezentat pe scena de un grup de tineri. Mișcarile executate a determinat sala sa se ridice in picioare.…

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

„Romanii au talent” 2024. Dragoș Bucur a oferit Golden Buzz-ul cascadorului de 72 de ani Lae Dreghici

06:20, 24.02.2024 - Romanii au talent, o emisiune surprinzatoare plina de momente speciale, unde se scriu adevarate povești pentru ca fiecare concurrent care urca pe scena știe ca victoria ii poate schimba soarta, unii vin special pentru a obține faimosul Golden Buzz.


Ce parere ai despre aceasta stire?