Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Migranţi găsiţi ascunşi între cauciucuri la graniţa cu Ungaria

Publicat:
Migranţi găsiţi ascunşi între cauciucuri la graniţa cu Ungaria

12 cetateni din Pakistan, Etiopia și Afganistan care voiau sa treaca ilegal in Ungaria spre a ajunge in vestul Europei au fost gasiți intr-un autocamion in vama Nadlac II. In PTF Nadlac II polițiștii de frontiera au depistat, miercuri, ascunși intr-un tir condus de un roman, 12 cetateni din Pakistan, Etiopia și Afganistan care au […] gasiti ascunsi intre cauciucuri la granita cu Ungaria a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

PTF Nadlac II: 12 cetațeni srilankezi ascunși in cutii de lemn

12:30, 04.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat, ascunși in cutii, intr-o autoutilitara condusa de un roman, 12 cetateni... The post PTF Nadlac II: 12 cetațeni srilankezi ascunși in cutii de lemn appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

PTF Nadlac II: 13 cetațeni straini ascunși printre metal

14:05, 13.03.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat, ascunși intr-un camion condus de un cetațean roman, 13 cetateni din... The post PTF Nadlac II: 13 cetațeni straini ascunși printre metal appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Migranți gasiți ascunși printre frigidere și piese auto, intr-un camion, la frontiera de vest

16:05, 08.03.2024 - 17 cetațeni din țari din Africa și Asia care voiau sa treaca ilegal granița din Romania in Ungaria au fost opriți in PTF Nadlac II. 17 migranți, cu varste cuprinse intre 19 și 45 de ani, care incercau sa treaca ilegal granița in Ungaria, ascunși in doua automarfare și o autoutilitara, au fost prinși…

Sapte straini au fost gasiti ascunsi in portbagajul unei masini, la frontiera

10:40, 04.03.2024 - Sapte persoane din Sri Lanka si Pakistan au fost gasite de politistii de frontiera aradeni in portbagajul unei masini verificate in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, soferul roman fiind cercetat penal pentru trafic de migranti, potrivit Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa transmis,…

Focuri de arma la granița Romaniei! Doi cetațeni ucraineni sunt implicați

15:40, 24.02.2024 - S-au tras focuri de arma la granița Romaniei! Doi cetațeni ucraineni au fost implicați. Din ce motiv a avut loc incidentul tensionat la frontiera țarii cu Ungaria, in județul Satu Mare, iin zona localitații Horea.

Migranti din Asia, prinsi cand incercau sa treaca ilegal granita. Unde erau ascunsi

11:30, 22.02.2024 - 16 cetațeni din Siria și Turcia au fost prinși joi in timp ce incercau sa iasa din țara pe la Vama Nadlac II, ascunși intr-un camion, printre ladițe cu fructe. Politistii de frontiera aradeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat, joi dimineața, 16 cetateni straini care…

Șase cetațeni straini, prinși in timp ce incercau sa treaca ilegal granița in Ungaria

09:40, 08.02.2024 - Ancheta a polițiștilor de frontiera in cazul a șase cetațeni straini, in Timiș. Oamenii legii fac cercetari dupa ce i-au prins pe migranți in timp ce incercau sa treaca ilegal granița in Ungaria. Cei șase au intrat legal in țara noastra și voiau sa ajunga in vestul Europei.

11 migranți depistați ascunși in doua TIR-uri, la Nadlac II

11:00, 31.01.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat 11 cetateni din Pakistan, Nepal și Etiopia care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria.


Ce parere ai despre aceasta stire?