Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Michelle Bachelet, fosta președintă a statului Chile, scuipată în față de un student: Nu mă las intimidată (VIDEO)

Publicat:

Aflata in orașul Arica pentru campania electorala, , fosta președinta a statului Chile a fost scuipata in fața de un student, relateaza .

, un student in anul doi la Antropologie, și-a facut loc printre susținatorii candidatei și a reușit sa ajunga langa aceasta, urmand sa o scuipe in fața.

Imediat, forțele de ordine au intervenit, indepatandu-l pe tanar de Bachelet.

Totodata, candidata la președinție a precizat ca aceasta agresiune nu o va speria.

”O persoana care nu ințelege democrația m-a agresat, dar vreau…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Podnosova, fosta colega de facultate a lui Putin, a fost confirmata ca președinta a Curții Supreme a Rusiei

11:30, 18.04.2024 - Irina Podnosova a fost confirmata in funcția de președinta a Curții Supreme a Federației Ruse și este unul dintre numeroșii apropiați ai președintelui rus care a obținut un loc de munca de top la Kremlin. Putin mai are acum un prieten in cea mai inalta instanța a Rusiei, scrie Politico.

Cum a fost surprinsa Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea, in weekend. Felicitarile au venit imediat: „Casa de piatra!”

19:21, 08.04.2024 - Impecabila din toate punctele de vedere, radiind de fericire, Irina Tanase a trait momente emoționante in weekendul ce abia s-a incheiat. Cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea, felicitarile nu au lipsit. Un cuplu controversat A pașit sub lumina reflectoarelor, devenind cunoscuta in intreaga…

Fosta fabrica de detergenți de la Timișoara se vinde pe bucați. Cei de la Dalli s-au retras in 2022

17:00, 26.02.2024 - Dalli Group a cumparat fabrica de la Timisoara, in 2014, de la gigantul Procter & Gamble, care la randul lor au achizitonat intreprinderea Detergenti. Productia Dalli de la Timișoara a sistata in 2022

Pamela Salem, o fosta vedeta James Bond, a murit

23:16, 23.02.2024 - Actrița Pamela Salem, care a jucat rolul Miss Moneypenny, secretara lui James Bond, in filmul „Never Say Never Again”, alaturi de Sean Connery, cu incasari de 160 de milioane de dolari, a murit la varsta de 80 de ani.

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

08:00, 23.02.2024 - Mioara Roman suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov. Mioara Roman s-a stins din viața, la caminul de batrani, de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. La varsta de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a pierdut lupta cu un stop cardiac, dupa o viața…

Prima reacție a lui Naomi Hedman, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Mesajul cu subințeles pe care l-a postat fosta logodnica a artistului / FOTO

12:10, 20.02.2024 - Naomi Hedman a avut o prima reacție, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Fosta logodnica a artistului a publicat un mesaj cu subințeles. Iata ce a postat fosta partenera a celebrului cantareț pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?