Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metrorex înlocuieşte vechii turnicheţi cu un sistme modern

Publicat:

Metrorex va demara, de la sfarsitul lunii martie, lucrari de modernizare a sistemului de control-acces in 41 de statii de metrou, un proiect de 149,7 milioane de euro, fara TVA, finantat din fonduri...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum vor circula trenurile de metrou in noaptea de Inviere. Fara lumanari sau candele aprinse in subteran

10:55, 30.04.2024 - Metrorex anunța ca in noaptea de Inviere, trenurile de metrou vor fi in circulație intre orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, și intre orele 1:00 – 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute, potrivit programului pentru zilele libere din perioada urmatoare.

Alimente pe care NU trebuie sa le consumi sub nicio forma pe stomacul gol! Iți pun in pericol sanatatea

21:50, 28.04.2024 - 1. Citricele acideFie ca este vorba despre lamai, grapefruit sau portocale, consumul citricelor pe stomacul gol poate provoca iritații stomacale și chiar reflux acid. Aciditatea acestor fructe poate agrava mucoasa stomacului și poate duce la disconfort gastric. Este recomandat sa consumi citricele in…

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

FOTO/VIDEO Printre puținele industrii salvate la Cluj, Carbochim iși aniverseaza cei 75 de ani de viața in hale complet modernizate / Ruinele vechii platforme, in așteptarea urbanizarii

09:10, 25.04.2024 - Continue reading FOTO/VIDEO Printre puținele industrii salvate la Cluj, Carbochim iși aniverseaza cei 75 de ani de viața in hale complet modernizate / Ruinele vechii platforme, in așteptarea urbanizarii at Info real.

Cirstoiu: Ma mai plimb cu metroul. Trebuie realizata o interconectare a tuturor mijloacelor de transport in comun

17:26, 04.04.2024 - Candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a susținut ca a mers cu metroul pentru a arata ca Metrorex trebuie sa vina la Primaria Capitalei, concluzionand ca in București este nevoie de „o interconectare a tuturor mijloacelor de transport in comun intr-un sistem integrat”.

Primaria Sectorului 4 inlocuiește postul de transformare din Pasajul Unirii: este vechi de 37 de ani

14:10, 04.04.2024 - Sectorul 4 al Municipiului București deruleaza, astazi și maine, lucrari specifice de inlocuire a postului de transformare care alimenta Pasajul Unirii cu energia electrica necesara corpurilor de iluminat și accesoriilor tunelului rutier din centrul Capitalei.

VIDEO - Imagini extrem de spectaculoase cu noua linie de metrou din București: Sectorul 5 și Ilfovul vor avea metrou

16:25, 03.04.2024 - Primaria Sectorului 4 in calitate de lider de asociere (alaturi de Ministerul Transporturilor, Metrorex SA, Consiliul Județean Ilfov și Sectorul 5 al Capitalei) a lansat in licitație noua linie de metrou M4, Gara de Nord-Gara Progresul. Magistrala M4 va avea 14 stații și va fi gata in 60 de luni, valoarea…

Magistrala 6: Lucrarile pentru linia de metrou spre Aeroportul Otopeni au inceput

14:20, 27.02.2024 - Metrorex a publicat studiul lucrarilor la metroul Magistrala 6: 1 Mai - Tokyo, spre Otopeni, dupa o verificare a lucrarilor efectuata de catre directorul general al societații, Mariana Miclauș.


Ce parere ai despre aceasta stire?