Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteo. Temperaturi anormale la început de februarie. Meteorologii sunt și ei șocați

Publicat:

Meteo. Sunt anunțate temperaturi anormale la inceput de februarie. Meteorologii sunt și ei șocați de ce se va intampla. Ce ne așteapta in cateva zile, citiți in articolul de mai jos. Meteo februarie 2021. Meteorologii anunța vreme anormala pentru perioada calendaristica Meteo. Au fost anunțate temperaturi anormale la inceput de luna februarie. Meteorologii nu mai […] The post Meteo. Temperaturi anormale la inceput de februarie. Meteorologii sunt și ei șocați appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani

10:45, 10.05.2024 - Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani. Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani. Regimul pluviometric se va situa in general in jurul celui normal, in cea mai mare parte a tarii.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Vremea se schimba radical si va ninge. Unde se va dezlanțui natura

12:05, 15.04.2024 - Spaniolii se bucura in prezent de temperaturi ridicate și vreme caniculara, insa meteorologii avertizeaza ca vremea se va schimba radical in zilele urmataore. In Spania, in prezent, termometrele au aratat pina la 32 de grade Celsius in mai multe orase, depasind cu peste 7 grade media pentru aceasta…

Temperaturi anormale, in urmatoarele 4 saptamani. Ploile vor fi schimbatoare

07:55, 09.04.2024 - Meteorologii anunta temperaturi peste cele obisnuite, in cea mai mare parte a urmatoarelor 4 saptamani, mai ales in sudul și sud-estul Romaniei. Ploile vor fi schimbatoare, de la prea puține la prea multe.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, in fiecare regiune a țarii: Temperaturi peste cele normale. Unde sunt anunțate ploi

16:15, 08.04.2024 - Meteorologii anunța vreme mai calda decat in mod normal pentru perioada din calendar, in timp ce ploile vor fi prezente in cantitati reduse si pe arii restranse, potrivit prognozei de specialitate, valabila pentru perioada 8 - 21 aprilie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). 

Weekend cu temperaturi de vara! Meteorologii se așteapta la cel mai calduros final de martie din ultimii 72 de ani

11:15, 30.03.2024 - Zilele acestea vom avea temperaturi de pana la 29 de grade Sursa articolului: Weekend cu temperaturi de vara! Meteorologii se așteapta la cel mai calduros final de martie din ultimii 72 de ani Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Meteorologii au actualizat prognoza de Paște și de 1 Mai: vom avea o vreme extrem de ciudata (Accuwheater)

07:05, 11.03.2024 - Meteorologii de la Accuwheater au actualizat prognoza pentru luna mai, inclusiv pentru perioada Paștelui și a sarbatorii de 1 Mai. Vremea va fi una ciudata, pentru ca vom avea zile cu temperaturi de primavara veritabila, cu temperaturi care urca la 20 de grade, dar și zile ploioase. Conform prognozei,…

ANM a emis prognoza meteo pentru luna martie. Ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara

11:51, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania pana pe data de 1 aprilie 2024, dar și ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara!


Ce parere ai despre aceasta stire?