Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Messi și Suarez lansează o provocare inedită pentru fanii Barcelonei

Publicat:

Clubul spaniol FC Barcelona a dat publicitații o inregistrare video in care vedetele sale Messi și Suarez lovesc de 34 de ori mingea cu capul de la unul la altul intr-o piscina și le lanseaza fanilor provocarea de a se descurca mai bine, relateaza L'Equipe și .

L'Equipe se întreaba daca #swimmingpoolchallenge va deveni una populara, iar sports.opera.com observa ca este o bucurie sa-i urmarești pe Messi și Suarez, atât în teren, cât și în afara lui.


Aflat în vacanța în Antigua dupa ce s-a casatorit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul care o va pregati pe FC Barcelona in sezonul viitor

22:51, 24.04.2024 - La trei luni de cand și-a anunțat plecarea la finalul acestui sezon de la carma Barcelonei, Xavi Hernandez a fost intors din drum de catre Deco și Joan Laporta și va continua inca un an pe banca tehnica a catalanilor.

Ousmane Dembele, provocat de fanii Barcelonei la sosirea autocarului PSG

20:45, 15.04.2024 - Atacantul francez Ousmane Dembele a avut parte de o primire ostila din partea ultrașilor de la fostul sau club FC Barcelona. Incidentul a avut loc la sosirea sa in Catalonia, luni, pentru manșa secunda a sferturilor de finala din Liga Campionilor, potrivit mediafax.

UEFA a deschis „o procedura disciplinara” impotriva Barcelonei dupa saluturi naziste de pe Parc des Princes

08:45, 13.04.2024 - UEFA a aflat de comportamentul a cel putin doi suporteri ai FC Barcelona prezenti miercuri seara pe Parc des Princes, care au facut salutul nazist si au imitat maimutele in timpul primei manse a sfertului de finala din Liga Campionilor, cu PSG (3-2). Potrivit L’Equipe, forul continental a deschis o…

Neymar, jignit de fanii lui PSG dupa ce s-a bucurat la victoria Barcelonei de la Paris: „Ești un clovn!”

16:50, 11.04.2024 - Neymar (32 de ani), atacantul lui Al-Hilal, și-a aratat bucuria fața de victoria Barcelonei din deplasare contra lui PSG, scor 3-2, și a intrat in vizorul fanilor parizieni. Dupa aceasta victorie, Barcelona pleaca cu prima șansa pentru o calificare in semifinalele Champions League. ...

PSG și Barcelona au boicotat televiziunea, dupa comentariul oribil facut de mana dreapta a lui Simeone: „Daca nu merg lucrurile cu fotbalul, ajunge cu mana intinsa a semafor”

11:00, 11.04.2024 - Barcelona și PSG au refuzat sa acorde interviuri televiziunii spaniole Movistar dupa meciul direct din sferturile Champions League, caștigat de catalani cu 3-2. Inaintea meciului dintre PSG și Barcelona, argentinianul German Burgos (54 de ani), fost „secund” al lui Diego Simeone la Atletico Madrid vreme…

Luis Enrique susține ca reprezinta mai mult decat Xavi stilul de joc al Barcelonei

18:41, 09.04.2024 - La șapte ani dupa ce a orchestra una dintre cele mai faimoase reveniri din fotbalul european, Luis Enrique se afla acum pe banca adversa. PSG și Barcelona se intalnesc din nou, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Ultrașii PSG amenința: „S-o facem sa tremure. F..uk Barcelona!”

13:00, 08.04.2024 - Fanii radicali ai campioanei Franței, PSG, vor sa-i faca viața un coșmar Barcelonei pe Parc des Princes. PSG și Barcelona se intalnesc miercuri, de la 22:00, in prima manșa a „sferturilor” Ligii Campionilor. Meciul este liveTEXT pe GSP. ...

Dani Alves poate fi eliberat pe cauțiune / Suma stabilita de judecatorii din Spania

13:10, 20.03.2024 - Brazilianul Dani Alves, fost fotbalist al Barcelonei, poate fi eliberat condiționat din inchisoare pe o cauțiune de 1 milion de euro, dupa ce a executat aproximativ un sfert din pedeapsa de patru ani și jumatate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?