Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj SFÂȘIETOR al soției lui Zsolt Torok, după moartea cunoscutului alpinist

Publicat:

Mesaj sfașietor postat de soția alpinistului , dupa moartea acestuia. Torok a murit ieri, dupa ce a alunecat pe o stanca.

, Laura, soția lui Torok, a postat un mesaj scurt, dar dureros.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de sunt in coma

„Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi! ”, a scris aceasta.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Ambasadorul Rusiei la București și-a incheiat mandatul dupa moartea soției / Valeri Kuzmin a plecat definitiv la Moscova

18:10, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova.Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

„Sa nu ne dam puritani acum” » Mesaj uluitor al soției lui Dani Alves, la nici doua saptamani dupa condamnarea fotbalistului: „Sa fiu trasa de par și pusa la perete”

11:50, 05.03.2024 - Joana Sanz (31 de ani), soția lui Dani Alves (40), fostul fotbalist condamnat la 4 ani și jumatate de inchisoare, și-a atras critici cu o postare facuta pe rețelele sociale. La mai puțin de doua saptamani dupa condamnarea lui Dani Alves, Joana Sanz, inca soția acestuia, a ajuns in atenția publica intr-un…

Ioan Oltean acuza DNA ca ar fi jucat un rol in decesul soției sale. Fostul politician cere despagubiri in instanța

11:20, 29.02.2024 - Unul dintre cei mai longevivi parlamentari, retras din viața publica și politica cere in instanța reparații morale pentru ca dosarele pe care i le-a instrumentat DNA și care ulterior au fost clasate din lipsa de probe i-au afectat viața personala, printre consecințe fiind decesul soției sale. Ioan Oltean…

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?