Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj emoționat al fiicei ambulanțierului mort de coronavirus

Publicat:

Moartea ambulanțierului a indurerat foarte mulți suceveni, insa drama cea mai mare se consuma, firesc, in familie. O mama bolnava care și-a pierdut fiul, probabil cea mai mare drama pe care o poate trai un om, o sora indurerata care are și presiunea de a lucra in spital și o ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Problema cu care s-a confruntat o mondena de la noi, timp de zece ani, dupa moartea fiicei sale! "In tot acest timp am cautat vinovați in alții"

23:00, 22.04.2024 - Lenna Horvath vorbește despre problema care a macinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, dupa moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, in ultima perioada, i-a schimbat total percepția despre viața.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Mama Andreei Rabciuc, gest emoționant dupa moartea fiicei sale. Georgeta Cruceanu vrea sa faca dreptate: ”Scopul este…”

08:30, 04.03.2024 - Dispariția Andreei Rabciuc a fost unul dintre cele mai misterioase cazuri din ultima perioada in Italia. Tanara a fost gasita mortata, dupa doi ani de cautari. Mama ei face un gest emoționant dupa pierderea fiicei sale și a marturisit ca vrea sa elucideze misterul.

Adriana Trandafir, mesaj copleșitor de ziua de naștere a fiicei sale. Ce i-a transmis actrița Mariei, cu ocazia implinirii varstei de 24 de ani: „Imi pare rau” / FOTO

17:50, 27.02.2024 - Zi mare in familia Adrianei Trandafir! Cunoscuta actrița i-a transmis fiicei sale un mesaj copleșitor, cu ocazia zilei sale de naștere. Iata ce urare i-a facut Adriana Trandafir Mariei, cu ocazia implinirii varstei de 24 de ani!

Inca un mesaj de susținere al unui mare opozant al lui Putin, dupa moartea lui Navalnii: Le datoram asta camarazilor nostri cazuti

06:20, 23.02.2024 - Opozantul incarcerat Vladimir Kara-Murza, cunoscut jurnalist, activist politic si regizor, a lansat joi un apel catre rusi, indemnand-i "sa nu dispere" si sa continue lupta pentru democratie, dupa moartea in inchisoare a lui Aleksei Navalnii, principalul critic al presedintelui Vladimir Putin, relateaza…

MAE, mesaj dupa moartea lui Alexei Navalnii: „O tinta constanta”. Sute de persoane au fost arestate la protestele din Rusia

10:30, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a reacționat dupa moartea lui Alexei Navalnii, exprimandu-și regretul pentru decesul care reprezinta o pierdere uriașa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice. Intre timp, sute de persoane sunt arestate in Rusia. „O tinta constanta”. Cine a fost Alexei…

Drama vieții lui Vladimir Gaitan, actorul care și-a așteptat moartea ani in șir: „Eram pregatit in fiecare zi s-o iau din loc”

15:20, 02.02.2024 - Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost macinat de o mare drama. La 40 de ani a fost diagnosticat cu o boala crunta de sange, iar acest lucru l-a facut sa traiasca pe muchie de cuțit. Lui Vladimir Gaitan i se spusese sa se pregateasca, pentru ca poate oricand sa moara.


Ce parere ai despre aceasta stire?