Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mercenarii Wagner s-au întors în Ucraina și luptă lângă Bahmut. "Sunt cei care au fost în Belarus și și-au renegociat contractele"

Publicat:

Un soldat ucrainean a declarat pentru CNN ca s-au intors in Ucraina și lupta langa Bahmut. „Da, Wagner este și aici. S-au intors, și-au schimbat rapid comandanții și s-au intors aici”, a spus soldatul.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

AUR și lacustele la proțap

09:00, 11.04.2024 - A fost o vreme cand partidele populiste ar fi dorit desființarea Uniunii Europene. Ulterior s-au razgandit. Au schimbat tactica. Acum vor sa profite de alegerile europene. Scenariul este simplu. Intra – prin vot – in Parlamentul European. Odata ajunși acolo, blocheaza din interior toate mecanismele…

Lukasenko il contrazice pe Putin: „Atacatorii de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus”

18:55, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus, in timp ce Moscova sustine doar ca acestia voiau sa treaca in Ucraina, relateaza France Presse.

Polonia anunța construirea unei baze de elicoptere de lupta in apropierea graniței cu Ucraina și Belarus

12:45, 26.03.2024 - Ministrul Apararii din Polonia, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a dezvaluit planurile de construire a unei baze de elicoptere de lupta la aproximativ 70 de kilometri de granița țarii cu Ucraina și Belarus, transmit EFE.

CIO a anunțat cați sportivi din Rusia ar urma sa participe la JO 2024

10:25, 17.03.2024 - Comitetul Internațional Olimpic (CIO) va permite doar catorva sportivi din Rusia și Belarus sa concureze la Jocurile Olimpice de la Paris (cu restricții stricte), ca urmare a sancțiunilor impuse din cauza razboiului din Ucraina, iar vicepreședintele forului a vorbit despre cați sunt cei care ar accepta…

Voluntari ruși care lupta de partea Ucrainei le cer civililor din doua orașe rusești de langa frontiera sa evacueze „imediat”

15:16, 13.03.2024 - Voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au anuntat, miercuri, atacuri impotriva a doua mari orase rusesti situate in apropiere de granita cu Ucraina si i-au indemnat pe civili sa paraseasca aceste zone.

Mai multe unitați de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au atacat teritorii rusești de langa granița

14:46, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean.

Razboi in Ucraina, ziua 719. Mai multe fragmente de drone Shahed au fost gasite in Republica Moldova, langa granița cu Ucraina

00:10, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.

Rusia a recrutat pana la 15.000 de nepalezi pentru a lupta in razboiul cu Ucraina. Unii au murit, alții s-au intors traumatizați

12:20, 11.02.2024 - Un barbat de 37 de ani s-a intors recent in Nepal dupa ce a suferit rani pe frontul din Ucraina. El a declarat pentru CNN ca a fost martor la scene oribile și regreta decizia de a se alatura armatei Kremlinului ca mercenar strain.


Ce parere ai despre aceasta stire?