Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meleșcanu nu își retrage candidatura pentru șefia Senatului! ALDE, în fierbere

Publicat:

a declarat marti ca nu intentioneaza sa îsi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionând ca în acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect, informeaza Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Crin Antonescu, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: „Este ceva așa, un pic pe gustul nostru de intriga și iubire”

20:31, 08.05.2024 - Crin Antonescu nu considera ca Romania ar avea ceva de caștigat sau de pierdut daca președintele Klaus Iohannis ar deveni secretar general NATO. Fostul președinte liberal amintește ca SUA și-au anunțat clar poziția și crede ca subiectul este mai mult pe gustul opiniei publice de la noi, „de intriga…

Klaus Iohannis a discutat cu Biden despre candidatura sa la șefia NATO. „E foarte bine sa fie doi candidați”

22:30, 07.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis declarat marți, dupa intalnirea cu omologul sau american Joe Biden, ca a discutat cu acesta despre candidatura sa la șefia NATO. „Și acest punct a fost atins in discuția noastra tete-a-tete și am decis sa continuam dialogul”, a spus Iohannis.

Kelemen Hunor submineaza ambițiile lui Iohannis la șefia NATO

19:10, 18.04.2024 - Candidatura președintelui Klaus Iohannis la șefia NATO este amenințata chiar din interiorul Romaniei. Șeful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat ca nu crede ca este „vorba de Romania“, cand candideaza Iohannis.

Sindicaliștii din Poliție, reacție dura dupa ce Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO: „Ii dorim sa…”

09:10, 13.03.2024 - Continua sa apara reacții dupa ce președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, ca a decis sa intre in competiție pentru funcția de secretar general al NATO. De aceasta data, e vorba despre o reacție din partea sindicatului polițiștilor Europol. Ai carei reprezentanți critica in termeni duri activitatea…

CTP sare ironic dupa ce Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO: Se autoimpune, ca Firea!

20:15, 12.03.2024 - Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat la vestea ca președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a intrat oficial in cursa pentru șefia NATO. CTP face o comparație intre Klaus Iohannis și Gabriela Firea, cotandu-i pe ambii cu slabe șanse de caștig. Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat, astazi,…

Nicolae Ciuca, reacție la anunțul privind candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO

17:50, 12.03.2024 - Nicolae Ciuca, reacție la anunțul privind candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATOPreședintele Senatului Romaniei și liderul PNL, Nicolae Ciuca, a comentat anunțul facut de președintele Romaniei, Klaus Iohannis, privitor la candidatura pentru șefia NATO. Este sprijinita de realizarile armatei…

Ciuca, prima reacție dupa ce Iohannis a anunțat ca vrea la șefia NATO: „Aceasta candidatura e sprijinita”

17:40, 12.03.2024 - Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciuca, a precizat ca țara noastra va face toate eforturile pentru a convinge partenerii din NATO pentru susținerea lui Klaus Iohannis in funcția de secretar general al Alianței Nord-Atlantice.

Ursula von der Leyen, desemnata la Bucuresti candidata popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia CE

14:45, 07.03.2024 - Ursula von der Leyen a castigat la Bucuresti nominalizarea oficiala din partea popularilor europeni pentru un nou mandat la sefia executivului comunitar. Candidatura ei a fost aprobata cu 400 de voturi pentru si 89 impotriva, scrie observatornews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?