Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle, mutare secretă în numele Prințesei Diana. Ce a făcut o va înfuria pe Regina Elisabeta

Publicat:

Meghan Markle și-a șters prenumele” din certificatul de naștere al lui Archie in favoarea ”Alteței Sale Regale Ducesa de Sussex”, in semn de gratitudine pentru Prințesa Diana. Meghan Markle, mutare secreta in numele prințesei și-a șters prenumele din certificatul de naștere al lui Archie in favoarea ”Alteței Sale Regale, Ducesa […] The post Meghan Markle, mutare secreta in numele Prințesei Diana. Ce a facut o va infuria pe appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce condiții pot calatori minorii in strainatate. Poliția de Frontiera: „Certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie”. Care sunt actele necesare pentru a pleca in vacanța.

15:45, 16.06.2024 - Care sunt conditiile de calatorie pentru parinții care vor sa plece cu copii minori in strainatate, in condițiile in care vacanța de vara este tot mai aproape? Lista actelor necesare pentru a pleca in vacanța.

De ce acte ai nevoie daca vrei sa mergi in vacanța cu copiii. Certificatul de naștere nu este considerat act de calatorie

15:41, 16.06.2024 - Pe masura ce vacanța de vara se apropie, Poliția de Frontiera Romana a emis o serie de precizari privind documentele necesare pentru calatoria parinților cu copii minori in strainatate.

Clarificari ale Poliției de Frontiera: certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie!

13:36, 16.06.2024 - Conditiile privind calatoria minorilor in strainatate sunt strict reglementate, iar Poliția de Frontiera Romana a transmis o serie de recomandari, mai ales ca se apropie vacanta de vara, in care multi parinti calatoresc impreuna cu copiii in afara granitelor tarii.

Certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie!

12:15, 16.06.2024 - Politia de Frontiera a venit cu precizari cu privire la conditiile privind calatoria minorilor in strainatate, avand in vedere ca se apropie vacanta de vara, iar in aceasta perioada multi parinti calatoresc impreuna cu copiii in afara granitelor tarii. Conform unui comunicat al Inspectoratului General…

Profetia incredibila a Prințesei Diana despre Regina Camilla care s-a adeverit

04:35, 02.06.2024 - Prințesa Diana a facut o predicție despre Regina Camilla, iar potrivit presei internaționale aceasta s-a și adeverit. Prințesa Inimilor a spus despre rivala sa ceva care acum este susținut de un expert regal pentru ca aparent a avut dreptate.

Un cititor pe buze a descoperit ce i-au șoptit Charles și Regina Elisabeta prințesei Diana, in ziua „Nunții secolului”

12:50, 01.06.2024 - Charles a fost impresionat de imaginea „perfecta” pe care Prințesa Diana a afișat-o in ziua nunții lor. Daily Mail Online a dezvaluit ce i-a spus atunci prințul și ce indicații a primit Lady Di de la Regina Elisabeta, potrivit interpretarilor facute de un cititor pe buze.

Acces Direct. Ovidiu nu poate sa-și vada fiica din cauza iubitei. Tatal nu este trecut in certificatul de naștere al fetei: ”Inca nu e divorțata” / VIDEO

19:40, 16.04.2024 - Ovidiu este disperat și marturisește ca nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumatate, au locuit impreuna, apoi femeia a decis sa se intoarca la fostul soț.

inelul Prințesei Diana, incarcat de energii pline de durere, infidelitați și minciuni, stralucește pe mana lui Kate Middleton

09:50, 25.03.2024 - Kate Middleton a revenit recent in atenția publicului dupa o perioada de retragere, dezvaluind ca a fost diagnosticata cu cancer urmare a unei intervenții chirurgicale abdominale efectuate in ianuarie. Prin intermediul unui mesaj video, ea a exprimat recunoștința fața de publicul britanic pentru „extraordinarele…


Ce parere ai despre aceasta stire?