Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medici cu renume național și internațional, la Timișoara, sub egida Spitalului Première

Publicat:

ADVERTORIAL. Intalnire de marca, in perioada 20-22 septembrie, la Timișoara. Peste 200 de medici de talie naționala și internaționala discuta despre cercetari, rezultate și noutați din domenii de top ale medicinei cu lectori cu expertiza in domeniile lor de practica medicala. Totul in cadrul a doua conferințe organizate de .

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul Romaniei, la Timișoara. Proiecte importante, intalnire cu oameni de afaceri. Marcel Ciolacu: „Suntem in direcția corecta”

20:55, 25.04.2024 - Guvernul Romaniei, la Timișoara. Proiecte importante, intalnire cu oameni de afaceri. Marcel Ciolacu: „Suntem in direcția corecta” O premiera in istoria postdecembrista a Timișoarei și Timișului. Guvernul Romaniei și-a programat, astazi, ședința in orașul de pe Bega, pe ordinea de zi .figurand proiecte...

Pionier in cardiologia interventionala din Romania, Dr. Bogdan Mut, parte din echipa Spitalului Premiere

08:45, 11.04.2024 - ADVERTORIAL. Spitalul Premiere din Timișoara, parte din Rețeaua Privata de Sanatate Regina Maria, este un centru de referința in domeniul cardiologiei intervenționale, datorita contribuției deosebite a Dr. Bogdan Mut, un specialist apreciat in domeniul cardiologiei intervenționale.

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Maria Forna, intalnire cu ministrul Justiției pe tema consumului și a traficului de droguri in randul tinerilor

10:05, 29.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, s-a intalnit, mercuri, la Cluj, cu prefectul Irina Munteanu, inspectorul general al ISJ Cluj, Marinela Marc, chestorul șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, comisarul șef al Centrului Antidrog, Sebastian Marcu, și Maria Forna, președinte ATOP Cluj.

Ciolacu și Ciuca, intalnire la Cotroceni cu Iohannis, in contextul comasarii alegerilor

12:00, 21.02.2024 - Liderii PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, au miercuri o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, confirma pentru MEDIAFAX surse politice. Liderii coaliției au discutat miercuri dimineața strategia pentru comasarea și organ

Marcel Ciolacu, intalnire cu Banca Mondiala: a prezentat marele plan al Romaniei

17:15, 13.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut, marți, o intrevedere cu delegația Bancii Mondiale condusa de Asad Alam, director regional pentru creștere echitabila, finanțe și instituții pentru Europa și Asia Centrala. Ciolacu le-a prezentat oficialilor Banciii Mondiale planul de digitalizare inițiat in Romania,…

Delegație OMS Romania la Timișoara. Intalnire la prefectura și vizita la Spitalul de Copii

18:00, 08.02.2024 - Joi, 8 februarie, o delegație a Organizației Mondiale a Sanatații (OMS) – Biroul pentru Romania a venit la Timișoara pentru a se intalni, la prefectura, cu reprezentanții spitalelor și ai unor instituții din județ. Ulterior, a fost organizata și o vizita la Spitalul Clinic de Urgența pentru Copii „Louis…

Marcel Ciolacu, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: "Izolarea nu reprezinta o soluție și a generat mereu saracie și subdezvoltare"

11:15, 07.02.2024 - Marcel Ciolacu, premierul Romaniei si presedintele PSD, a avut o intalnire, astazi, cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti, ocazie cu care a abordat subiecte precum aderarea Romaniei la Schengen sau protestele fermierilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?