Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic chirurg de la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, acuzat că a nenorocit o fetiță de 3 ani

Publicat:


și regizorul trec printr-o adevarata drama dupa ce un medic chirurg din Cluj-Napoca le-a nenorocit fata de doar trei ani.


La începul lui ianuarie 2021, fata celor doi se afla în județul Bistrița-Nasaud acolo unde și-a rupt mâna. Fetița a fost trimisa la Spitalul Județean din Cluj-Napoca și ulterior trimisa la Spitalul de Copii, deoarece la prima unitate medicala nu exista un chirurg ortoped pediatru.

a povestit întâlnirea cu medicul chirurg

Mama…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița de 2 ani, ucisa de biluțe magnetice. Pana au descoperi medici ce are, copila a decedat

22:10, 25.04.2024 - Familia fetitei este din Romania dar este stabilita de 12 ani in Germania. Mama copilului care s-a stins din cauza unor bilute magnetice pe care le-a ingerat dupa ce cineva le-a uitat in locuinta familiei a relatat pentru News.ro cosmarul pe care il traieste de anul trecut, de pe data de 19 noiembrie. „Fetita…

Mama din Galați care și-a omorat in bataie fetița de 9 ani a fost trimisa in judecata

18:45, 22.04.2024 - Femeia din Galati care si-a ucis in bataie fiica in varsta de 9 ani a fost trimisa in judecata de anchetatori pentru omor calificat. De asemenea, matusa fetitei si unchiul ei au fost trimisi in judecata pentru complicitate.

FOTO/VIDEO: O șoferița incepatoare, cu doi copii in mașina, s-a izbit de o alta mașina, ajungand in raul Salauța

15:40, 23.03.2024 - Un accident rutier s-a petrecut in Salva, cu puțin timp in urma. Doua mașini au ajuns in raul Salauța, in aceasta dupa-amiaza. Din primele informații, se pare ca accidentul ar fi fost provocat de o șoferița incepatoare. Șoferița incepatoare a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe partea carosabila.…

Un antrenor de inot de la Dinamo, acuzat ca a violat o fetița de 7 ani » Reacția clubului: „Colaboram cu anchetatorii și am luat o serie de acțiuni concrete”

17:45, 14.02.2024 - Un antrenor de inot al CS Dinamo, in varsta de 20 de ani, a fost reținut de Poliția Capitalei. Este acuzat ca ar fi violat o fetița in varsta de 7 ani. Pe 13 februarie 2024, Secția 6 de Poliție a fost sesizata de mama unei fetițe de 7 ani. Femeia a transmis ca fiica ei ar fi fost violata de instructorul…

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

O mama a fost trimisa acasa din maternitate cu bebelușul greșit – asistentele au greșit copii

15:01, 13.02.2024 - Doua fetite nou nascute, care au venit pe lume in aceeasi zi si care au acelasi nume de familie, au fost incurcate intre ele la maternitate. O mama s-a externat cu fetita celeilalte femei si totul a iesit la iveala abia dupa ce, femeia care ramasese in spital a reclamat ca bebelusul care i-a fost adus…

Primul transplant renal la copii din 2024 la Cluj-Napoca! O fetița de 8 ani a scapat de dializa.

12:15, 12.02.2024 - La Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca s-a efectuat primul transplant renal pediatric din 2024. O fetița de 8 ani a scapat de dializa dupa ce mama i-a donat un rinichi.


Ce parere ai despre aceasta stire?