Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Mbappe” Coman s-a înfuriat când a auzit urletele de bucurie ale rapidiștilor: „Decât să bat Rapidul și să termin pe 4, mai bine mă bat la campionat”. Analiză dură: „Eu? Am fost activ? N-am fost, nimeni n-a fost”

Publicat:

Continue reading „MbappeComan s-a infuriat cand a auzit urletele de bucurie ale rapidiștilor: „Decat sa bat Rapidul și sa termin pe 4, mai bine ma bat la campionat”. Analiza dura: „Eu? Am fost activ? N-am fost, nimeni n-a fost” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujul, tot mai inaccesibil. Analiza imobiliara: Municipiul este cel mai scump oraș din Romania pe piața locuințelor și in primul trimestru din 2024/ Prețurile au crescut cu 14% in doi ani

14:10, 26.04.2024 - Continue reading Clujul, tot mai inaccesibil. Analiza imobiliara: Municipiul este cel mai scump oraș din Romania pe piața locuințelor și in primul trimestru din 2024/ Prețurile au crescut cu 14% in doi ani at Info real.

FCSB e foarte aproape de titlu in SuperLiga dupa 2-2 cu Rapid București

01:40, 21.04.2024 - FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 intr-o partida spectaculoasa pe Arena Naționala, gazdele bifand inca un pas catre un titlu așteptat de 9 ani de toata suflarea roș-albastra, potrivit spotmedia.ro. Olaru și Baluța au marcat pentru gazde, care au avut și un gol anulat prin Coman,…

Coman, in fața unei tragedii fotbalistice pe bani grei: dovada ca avem un campionat cu care ne pacalim

08:35, 19.04.2024 - Cel mai bun jucator al Superligii, golgheterul la zi cu 17 reușite, va calca pe urmele predecesorilor sai, urmand sa ajunga in Orient. Se confirma, inca o data, ca avem un campionat cu vedete de carton, la ani-lumina de ce inseamna rigorile unei intreceri de nivel inalt.

Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara)

10:11, 06.04.2024 - Continue reading Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara) at Info real.

Universitatea Craiova, mesaj pentru Edi Iordanescu - Fotbaliștii care trebuie sa joace la naționala Romaniei

12:40, 31.03.2024 - Universitatea Craiova a invins Rapidul in inferioritate numerica, scor 2-1, iar patronul Mihai Rotaru și Sorin Carțu (fost președinte al clubului) i-au transmis un mesaj clar selecționerului Edi Iordanescu.

Gaman, surprins la petrecere cu vedetele Craiovei! Imaginea care arunca in aer finalul da campionat! CFR sare la gatul arbitrului și vrea urgent explicații de la Vassaras

18:10, 30.03.2024 - Continue reading Gaman, surprins la petrecere cu vedetele Craiovei! Imaginea care arunca in aer finalul da campionat! CFR sare la gatul arbitrului și vrea urgent explicații de la Vassaras at Info real.

ANALIZA Claudiu Cazacu, XTB: Care sunt șansele ca efervescența din jurul Bitcoin sa continue?

17:46, 13.03.2024 - Prima moneda virtuala din lume, Bitcoin, a revenit puternic atat pe piețe, cat și in atenția investitorilor și speculatorilor, dupa o serie de maxime istorice atinse in acest inceput de primavara. Așa cum ne-a obișnuit, creșterea rapida vine dupa o perioada lunga, de peste un an, de „semiobscuritate”,…

Dorinel Munteanu, criticat pentru declarația rasista la adresa rapidiștilor: „O mizerie! Intr-un campionat mare, zburai din post in secunda doi!”

10:00, 04.02.2024 - Sociologul Gelu Duminica a reacționat dupa derapajul rasist pe care Dorinel Munteanu l-a avut la adresa fanilor Rapidului.  La finalul meciului din Giulești, 2-1 pentru Rapid, antrenorul de la Oțelul Galați a avut o remarca rasista ca fanii giuleșteni: „Ii știu de mult timp pe fanii Rapidului, sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?