Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Max Verstappen a câştigat MP al Japoniei şi este din nou campion mondial la Formula 1

Publicat:

() a castigat duminica de Formula 1 al Japoniei, scurtat din cauza ploii, si a devenit campion mondial pentru al doilea an consecutiv, informeaza presa internationala.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou succes pentru „Mad Max”! Verstappen, campion in Marele Premiu al Japoniei

16:40, 07.04.2024 - Olandezul Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Japoniei la Formula 1, disputat duminica pe circuitul din Suzuka, dupa ce i-a devansat pe Sergio Perez și Carlos Sainz Jr. Pilotul spaniol al celor de la Red Bull s-a impus in cea de-a patra etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat dupa 307,471…

Pilotul Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

13:45, 07.04.2024 - Pilotul Max Verstappen de la RedBull a caștigat duminica Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Colegul sau de echipa Sergio Perez a ieșit pe locul doi. Carlos Sainz de la Ferrari a prins ultima poziție pe podium.

Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1

10:30, 07.04.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, conform news.ro.Pentru Verstappen este al treilea succes din actualul sezon si al 57-lea din cariera.

Max Verstappen, lider in Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

09:30, 07.04.2024 - Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei a inceput duminica, de la ora 07:45, și este transmisa liveTEXT de catre GSP.ro și la TV de catre Antena 3 CNN. Campionul mondial Max Verstappen a plecat din pole – position, fiind urmat de catre coechipierul sau de la Red Bull, Sergio Perez. Oscar Piastri,…

Max Verstappen va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1

10:35, 06.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, conform news.ro.Olandezul a fost in pole position si la primele trei curse ale sezonului, in Bahrain, Arabia Saudita si Australia.

Formula 1: Al doilea pole position al sezonului pentru Max Verstappen la MP al Arabiei Saudite

20:30, 08.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) va pleca din pole position și la Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, pentru a doua oara in acest sezon, fiind cel mai rapid in calificarile de vineri seara.

„Mad Max” a caștigat in Bahrain. Debut perfect de sezon pentru Verstappen

16:40, 03.03.2024 - Max Verstappen, pilotul olandez al scuderiei Red Bull, a inceput cu dreptul noul sezon din Campionatul Mondial de Formula 1, dupa ce s-a impus, sambata, in Marele Premiu al Bahrainului, desfașurat pe circuitul de la Sakhir. Plecat din pole position, campionul mondial din ultimele trei sezoane a dominat…

Max Verstappen a castigat primul Mare Premiu al sezonului 2024 in Formula 1

19:30, 02.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului 2024 din Campionatul Mondial de Formula 1, desfasurata sambata pe circuitul de la Sakhir.


Ce parere ai despre aceasta stire?