Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MASACRU ÎN CALIFORNIA: Fiul unui cunoscut regizor a ucis şase persoane, supărat că este ignorat de fete VIDEO

Publicat:

Autorul atacului din campusul universitar din sudul Californiei este fiul unui regizor si producator de la Hollywood, care a lucrat la mai multe filme de succes de la Hollywood, inclusiv la "", potrivit everyjoe.com.

Seriful comitatului , , a descris incidentul, care s-a produs in orasul , nu departe de campusul , drept 'o crima in masa comisa de un pistolar', dupa cum a relatat CNN.

Tanarul care a comis crimele si-a injunghiat mai intai trei colegi de camera, dupa care a urcat in masina si a tras la intamplare,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut actor de la Hollywood, caștigator al premiului Emmy, a murit la 92 de ani

09:45, 18.05.2024 - Dabney Coleman, actorul care a adus pe ecrane o nota glorioasa de șmecherie in interpretarea unor raufacatori comici, in filme precum „9 to 5” și „Tootsie”, a murit la varsta de 92 de ani.

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Doliu uriaș la Hollywood! A murit actorul din ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”, celebrul Bernard Hill avea 79 de ani

18:10, 05.05.2024 - Lumea cinematografiei este indurerata dupa un anunț tragic facut in urma cu puțin timp. A murit un actor indragit, cunoscut pentru rolurile din superproducțiile ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”. Bernard Hill s-a stins din viața la varsta de 79 de ani. A murit actorul Bernard Hill Actorul Bernand Hill,…

Actorul Dwayne „The Rock” Johnson nu il va mai sprijini pe Joe Biden la alegeri. „Nu am de gand sa o mai fac”

18:06, 06.04.2024 - Cunoscut ca „The Rock”, actorul american Dwayne Johnson, 51 de ani, a declarat vineri ca, spre deosebire de alegerile prezidentiale din 2020, anul acesta nu ii va mai acorda sprijin public presedintelui in exercitiu, democratul Joe Biden, informeaza EFE, citata de Agerpres.Dwayne „The Rock” Johnson…

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?