Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MASA DE REVELION: Cu ce vinuri însoţiţi preparatele de Anul Nou

Publicat:

Vin spumant. La inceputul mesei, invitatii pot fi serviti cu un vin spumant sec si rece. Vinul spumant curata cavitatea bucala si pregateste digestia. La sfarsitul mesei este recomandat coniac sau palinca.

VINURILE, LA UN CLICK DISTANTA DE MASA TA DE REVELION

Vinurile roze, pentru pui. Vinul rosu usor merge combinat cu sunca, jambon, friptura de vitel, pui fript, pui la cuptor, mititei cu piure de cartofi, pate de ficat, sunca cu branza in aluat crocant. In astfel de combinatii, vinul roze va avea un caracter acid.

Vinul rosu, la carnea de vita. Vinul rosu consistent…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta rapida pentru prajitura cu iaurt. Gustoasa și ușor de preparat, va incanta chiar și simțurile celor pretențioși

15:50, 30.05.2024 - Cand vrei ceva bun, ieftin si rapid, incearca aceasta prajitura simpla cu iaurt. Nu este o prajitura de casa cu care sa furi privirile, dar este o prajitura pufoasa, gustoasa si aromata. In functie de preferinte, se pot adauga in compozitie ceva fructe de sezon, bucati de nuca prajita sau ciocolata…

Iftime: Botoșaniul este in colaps, dar soluții sunt; unii promit sa aduca o țeava mare cu lapte dulce și cuptor pentru cozonaci

11:56, 27.05.2024 - Județul Botoșani este in colaps – cu probleme mari privind alimentarea cu apa, deficit de medici in spitale, cea mai redusa rata de ocupare și cel mai mic nivel al PIB din Romania, oameni debusolați și care vor sa plece pentru ca nu au locuri de munca, spune candidatul PNL la președenția CJ Botoșani,…

Macaroane cu sunca la cuptor

08:01, 19.05.2024 - Rețeta de macaroane cu șunca și cașcaval, originara din influențe italiene, franceze și central-europene, combina paste, șunca afumata, cașcaval și smantana, rezultand un preparat simplu și savuros, adaptat specificului romanesc. The post Macaroane cu sunca la cuptor first appeared on Informatia Zilei…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Cat trebuie sa stea friptura la cuptor ca sa fie suculenta. Așa se va desprinde singura de pe os

00:05, 13.05.2024 - In general, romanii sunt mari amatori de fripturi, in special cele de miel sau porc. Cele mai multe gospodine prefera sa o gateasca la cuptor, dar de cele mai multe ori nu știu cu exactitate timpul ideal pentru ca friptura sa iasa suculenta la final. Așa se va desprinde singura de pe os și va […] The…

MANCARE DE POST: Conopida la cuptor

12:05, 07.04.2024 - Devenita o alternativa sanatoasa și delicioasa la tradiționalele preparate de Paște, aceasta mancare de conopida de post impresioneaza prin simplitatea și versatilitatea sa. Ideala pentru cei care doresc sa imbogațeasca masa festiva cu o opțiune vegetariana, aceasta rețeta valorifica la maximum gustul…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?