Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masa de PAŞTE 2015: Drob delicios de ciuperci

Publicat:

Ingrediente:

800 gr ciuperci
200 gr cascaval
1 legatura ceapa
1 legatura usturoi
marar, patrunjel
5 oua
5 oua fierte tari
sare, piper

Mod de preparare:

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare. Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste ciuperci. Omogenizam.

Asezam o parte din compozitie in tava apoi asezam pe lungime, in mijloc, ouale fierte.

Citeste continuarea pe caietulcuretete.ro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cornulețe fragede cu nuca și bezea. Rețeta simpla, delicioasa și ușor de pregatit

11:21, 23.05.2024 - Cornulețele facut in casa sunt pentru mulți dintre noi dulciurile copilariei, care ne aduc aminte cu drag de perioada in care bunica ne pregatea preparate delicioase și ne spunea povești la gura sobei. Cu toate acestea, rețeta de cornulețe poate fi adaptata la zilele noastre. Va prezentam astazi o rețeta…

Ouale fierte se pot congela? Cum se pastreaza corect pentru mai mult timp

10:20, 08.05.2024 - Unul dintre cele mai importante obiceiuri legate de sarbatorile Pascale este cel al inroșirii oualor. Sigur și tu ai incondeiat frumos cateva oua pentru a fi ciocnite de invitații de la masa. Daca ți-au ramas prea multe, atunci pastreaza-le la congelator. Pare greu de crezut, dar acest lucru te poate…

Ce faci cu ouale fierte ramase de la Paște. Top 4 retete in care sa le folosesti

11:55, 07.05.2024 - Se spune ca ouale vopsite in Joia Sfanta sunt bune pana la Inalțare, dar asta inseamna mai mult de o luna de zile. Daca te intrebi ce faci cu ouale fierte ramase de la Paște, exista niște soluții și rețete ideale pentru a profita de ele și a nu le arunca. Aceste rețete sunt simple, […] The post Ce faci…

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Traditii in Joia Mare. Cum vopsim ouale cu ingrediente naturale

18:00, 01.05.2024 - In Joia Mare se prepara mancarurile care vor fi puse pe masa de Paste si se vopsesc ouale. Iar in timp ce unele gospodine folosesc vopsea din comert, altele apeleaza la coloranti naturali, obtinuti din ingrediente pe care oricine le are in camara. Si nu numai gospodinele! Si bucatarii apeleaza la astfel…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?

18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie!   Articol…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…


Ce parere ai despre aceasta stire?