Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia unui episcop, după o vizită la familia Bodnariu: “Suferinţa lor e cumplit de greu de suportat”

Publicat:

, al Europei de Nord, a fost recent intr-o vizita la familia Bodnariu, careia i-au fost luati toti cei cinci copii de catre Barnevernet ( din Norvegia). Post-ul Marturia unui episcop, dupa o vizita la familia Bodnariu: “Suferinta lor e cumplit de greu de suportat” apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Depozitul din Svalbard se afla sub amenințare. Care este cauza?

02:16, 11.04.2024 - Geografii și climatologii au descoperit o incalzire rapida pe arhipelagul Svalbard, cel mai nordic punct al Europei. Acesta este situat la granița dintre Rusia și Norvegia și este cunoscut pentru viteza de incalzire mult mai rapida decit in alte regiuni ale planetei. Pe Svalbard exista doar cinci așezari…

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Gestul emoționant facut de Raluca Dragoi in memoria lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința. A lasat in urma doi copii și o soție indurerata / FOTO

11:30, 17.03.2024 - Familia lui Marius Țepeliga trece prin momente grele, dupa ce Marius Țepeliga a murit. A trecut o saptamana de cand lautarul s-a stins din viața, la 38 de ani, lasand in urma doi copii și o soție indurerata. Și colegii de breasla sufera dupa moartea lautarului, despre care toți cei care l-au cunoscut…

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

NATO incepe exerciții de amploare in nordul Europei. Pentru prima data participa și Finlanda

11:40, 04.03.2024 - Exercițiul Nordic Response 2024, la care Finlanda va participa pentru prima data in calitate de membru cu drepturi depline al NATO, incepe astazi. Exercițiul se va desfașura in Finlanda, Suedia și Norvegia.

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.

Printul Harry, prima declaratie despre boala Regelui Charles. Ce s-a intamplat odata cu vizita din Marea Britanie: „Astfel de situatii unesc familia”

18:40, 16.02.2024 - Vestea despre boala de care sufera Regele Charles a incins spiritele și a facut inconjurul Europei, și numai. In același timp, au aparut și speculațiile, mai ales dupa ce tanarul Prinț Harry era vazut in vizita la tatal sau. La doar cateva zile de la acest moment Printul Harry face prima declaratie…

Stoltenberg avertizeaza Europa, dupa afirmațiile lui Trump despre NATO, sa nu se bazeze doar pe ea insasi pentru aparare: „80% din cheltuieli vin din afara UE”

18:45, 14.02.2024 - Șeful NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat miercuri, 14 februarie, Europa sa nu incerce sa se descurce singura in domeniul apararii, dupa ce afirmațiile lui Donald Trump au provocat o noua dezbatere cu privire la faptul daca țarile de pe continent pot continua sa se bazeze pe protecția din partea Statelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?