Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maroc: Politia a retinut un individ care pregatea un atentat sinucigas cu pantofi-capcana

Publicat:

Politia marocana a arestat recent un presupus sustinator al gruparii teroriste care pregatea un atentat sinucigas cu "pantofi-capcana", au relatat forte de politie citate marti de cotidianul , potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paris 2024: Poliția a reținut un adolescent care voia sa „moara ca un martir" la Jocurile Olimpice

19:35, 26.04.2024 - Poliția antiterorista din Franța a reținut un baiat de 16 ani in urma unei declarații pe rețelele de socializare in care iși exprima dorința de a „muri ca un martir" la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris din aceasta vara.

Un tanar care circula cu aproape 80 km/h pe o trotineta electrica, mai repede decat masinile,retinut de politie

13:45, 16.04.2024 - Politia norvegiana a anuntat luni ca l-a oprit pe utilizatorul unei trotinete electrice care se deplasa cu o viteza prezumata de aproape 80 km/h pe o pista pentru biciclisti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Statul Islamic ameninta cu organizarea unui atentat in Liga Campionilor

12:21, 09.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic a lansat luni o amenintare la adresa Ligii Campionilor la fotbal, competitie in care se vor disputa marti si miercuri meciurile prime manse a sferturilor de finala, informeaza mass-media spaniola, potrivit Agerpres.

Atentat terorist al ISIS-K la Moscova. Ce se știe pana acum

08:50, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise si 115 ranite vineri seara intr-un atac armat urmat de un incendiu urias la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), relateaza AFP.

Elevi de la 40 de licee din Franta, amenintati cu decapitarea intr-un e-mail. Poliția il cauta pe autorul mesajului

11:15, 21.03.2024 - Sute de elevi de la aproximativ 40 de licee au primit miercuri in spatiul lor digital de lucru (ENT) un mesaj de amenințare cu bomba și de decapitare. Autorul mesajului, care pare a fi „o farsa”, se revendica de la gruparea jihadista Statul Islamic (SI). Poliția urmeaza sa fie prezenta joi in școlile…

Drog nebun la petrecerile de fițe! Un influencer celebru a ajuns dupa gratii

12:06, 20.03.2024 - Un influencer celebru pe YouTube, care are peste 15 milioane de abonați, a fost reținut dupa ce a furnizat un drog foarte puternic la petrecerile rave pe care le-a organizat. Ultima gaselnița in materie de droguri! Un influencer indian celebru pe YouTube, cu peste 15 milioane de urmaritori, care este…

Tanara șantajata, batuta și sechestrata de fostul iubit și de mama acestuia, la Cluj. Poliția l-a reținut pe baiat

08:40, 06.03.2024 - "La data de 4 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Campia Turzii -  Secția 4 Poliție Rurala au dispus reținerea unui tanar de 19 ani și a unei femei de 38 de ani, din comuna Tritenii de Jos, in cadrul unui dosar penal instrumentat sub aspectul infracțiunilor de șantaj in forma continuata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?