Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marmeladă de gutui. Rețetă simplă pentru un desert perfect în sezonul rece

Publicat:

Gutuile sunt fructele sezonului și este momentul perfect sa le valorificam pentru iarna. Marmelada de gutui este preparatul pe care trebuie sa-l aveți in camara anul acesta, iar partea buna este ca se face dupa o rețeta foarte simpla.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu banane și miere. Un desert de post pentru intreaga familie

21:30, 09.04.2024 - Daca te gandești sa pregatești un desert delicios pentru tine și familia ta, dar nu știi ce sa faci pentru ca nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu banane și miere. Un preparat de post pentru momente speciale. De ce ingrediente ai…

Rețeta de salam de biscuiți. Desert delicios de post

12:45, 23.03.2024 - Vrei sa pregatești un desert delicios de post, dar nu știi ce? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de salam de biscuți. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Oirce gospodina poate face aceasta delicatesa.

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara

22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de fructe – cum faci un desert sanatos

19:35, 04.02.2024 - Salata de fructe este un desert delicios și racoritor și, in același timp, o sursa minunata de vitamine și minerale. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de salata de fructe, pentru a te bucura de acest desert in orice anotimp.De ce este bine sa consuma fructe și cateFructele nu sunt doar…


Ce parere ai despre aceasta stire?