Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marile păcăleli din cuplu

Publicat:

De la minciuni nevinovate despre noua coafura sau pectoralii sotului, pana la „marea pacaleala“ – inselatul –, femeile si barbatii nu se sfiesc sa cosmetizeze adevarul ori de cate ori simt nevoia.

Cele mai multe dintre relatii ascund minciuni mai mari sau mai mici, secrete si adevaruri nerostite. Daca aceste minciuni se acumuleaza cu trecerea timpului, ele incep sa erodeze insasi temelia relatiei, iar darea lor in vileag poate distruge un cuplu. Paienjenisul de minciuni incepe sa se teasa inca de la prima intalnire, atunci cand, dornici…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu mai formeaza un cuplu! Blonda celebra este singura din nou, de ce s-au desparțit

21:55, 28.05.2024 - O blonda celebra a anunțat ca este din nou singura dupa ce a pus punct relației de aproape un an de zile cu un barbat mai tanar cu 35 de ani. S-a aflat și care a fost adevaratul motiv care a dus la desparțire. De ce s-a desparțit Madonna de iubitul tinerel Regina pop, in […] The post Nu mai formeaza…

Doru Dancus: Baimarenii sunt satui de minciuni și neseriozitate, domnule președinte al CJ Maramureș! Unde e șantierul Pasajului suprateran de la Italsofa? Va spun eu!

15:35, 25.04.2024 - Conducerea liberala a județului pune mai mare preț pe imaginea din perioada electorala decat pe adevar, respectiv sa informeze corect baimarenii. S-au pozat alaturi de un utilaj și au anunțat cu surle și trambițe inceperea execuției lucrarilor la acest proiect de importanța majora. Lucrari care, chiar…

Maria Dragomiroiu, gelozii dupa 37 de ani de casnicie. Ce a facut soțul ei: „Eu il mai vad…”

18:40, 22.04.2024 - Maria Dragomiroiu și soțul sau Bebe Mihu formeaza un cuplu solid de zeci de ani. Cei doi au demonstrat ca dragostea adevarata invinge orice impedimente și ca sunt facuți unul pentru altul. Iata astfel ca, pana și dupa atația ani de casnicie, la varsta lor inca mai exista gelozie in cuplu, noteaza click.ro.…

Se adancește scandalul in AUR: Se insista cu detectorul de minciuni. Lulea nu va fi exclus din partid

12:00, 15.04.2024 - Scandal și bolboroseli in AUR, pe tema testelor poligraf pentru liderii locali dar și dupa ce Marius Lulea, vicepreședinte AUR, a fost amenințat cu excluderea de George Simion, in urma afirmațiilor privindu-l pe Cozmin Gușa.

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartament

16:35, 04.04.2024 - Un cuplu de francezi din Nice a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartamentul lor de 80 mp. Animalele au fost descoperite anul trecut traind in condiții mizere, suferind de malnutriție, deshidratare, și avand paraziți, conform BBC. 

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Atenție la sobele defecte: Un cuplu din Rezina a ajuns la spital, dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

10:05, 12.03.2024 - Doua persoane au ajuns la spital, dupa ce au primit intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la soba din locuința. Potrivit IGSU, cazul a fost inregistrat in seara de 11 martie in satul Țareuca din raionul Rezina.


Ce parere ai despre aceasta stire?