Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Ghiorghiu, profeție dură pentru România! Ce fenomen extrem se va întâmpla! „Să nu ne pierdem credința!”

Publicat:

, celebra prezicatoare despre care se spune ca ar fi prezis cumplitul incendiu de la , a transmis un avertisment infiorator pentru romani! Ce pericol este așteptat sa se intample, in perioada urmatoare?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Fenomen extrem de rar: In plina vara o plaja din Romania a fost acoperita de gheața

14:15, 07.06.2024 - In plina vara, cu valori termice caniculare anunțate, turiștii au fost martorii unui spectacol rar: Plaja Eforie Nord s-a umplut de gheața. Imaginile spectaculoase au impanzit rapid rețelele de socializare, starnind uimire și curiozitate.

Controversa la Guvern: Ce se intampla cu punctul de amenda, dupa ce a crescut salariul minim

23:05, 06.06.2024 - In ședința de Guvern s-a luat decizia creșterii salariului minim brut pe economie la 3700 de lei de la 1 iulie. Punctul de amenda in Romania este direct legat de salariul minim, acesta fiind 5% din valoarea salariului minim.

Fenomen ciudat pe piața imobiliara din Romania: Ce se intampla cu prețurile apartamentelor

00:10, 05.06.2024 - Preturile apartamentelor din orasele mari a continuat sa creasca in acest an si au ajuns in unele cazuri la valori record, cu majorari an la an de 18% in Brasov, 11% in Bucuresti, 10% in Cluj sau 8,7% in Timisoara, arata o analiza imobiliare.ro, scrie Ziarul Financiar.

Se intampla in Romania: Un 'comisar ANPC' a restituit o șpaga de 2.000 de lei, la doua zile dupa ce a cerut-o

20:55, 04.06.2024 - Un barbat care s-a dat drept comisar ANPC si a cerut o șpaga de 2.000 de lei administratorului unui magazin din judetul Dambovita, pentru a nu inregistra presupuse nereguli,  a fost retinut pentru 24 de ore. Dupa cateva zile, falsul comisar a revenit la proprietarul magazinului pentru a restitui banii…

Noua moda in randul parinților din Romania. Psihologii vorbesc despre un fenomen tot mai intalnit: „E extrem de important”

17:51, 12.05.2024 - In ultimii ani, parintii din Romania au inceput sa fie preocupati nu doar de sanatatea fizica a copilului, ci si de sanatatea psihica, incercand sa identifice metode prin care copilul sa creasca armonios din toate punctele de vedere.

Legea „pacanelelor” a intrat in vigoare. Ce se intampla, de fapt, cu salile de joc deja funcționale?

12:36, 29.04.2024 - Pentru a-și putea desfașura activitatea, operatorii de jocuri de noroc care pun la dispoziția clienților pacanele au obligația, potrivit noilor reglementari, sa prezinte o adeverința eliberata de primaria de pe raza teritoriala a spațiului propus pentru aceste activitați.Documentul trebuie sa ateste…

Vreme extrem de ciudata. Prognoza meteo pentru Maramures pana vineri

21:10, 22.04.2024 - Șefa ANM anunța o vreme extrem de ciudata: un alt episod de aer rece lovește Romania, dupa ce scapam de frig. In Maramures, pana vineri, 26 aprilie, vor fi alternante termice semnificative, astfel incat se estimeaza valori medii ale temperaturilor maxime cuprinse intre 10 si 19 grade. Mai tarziu, in…

Anunț pentru romanii care nu și-au luat zilele legale minime de concediu. Ce se intampla cu liberele

11:35, 09.03.2024 - Mulți angajați din Romania se confrunta cu dilema neutilizarii zilelor de concediu de odihna din anul precedent. Odata cu apropierea termenului limita pentru recuperarea acestor zile, lucratorii se intreaba ce opțiuni au la dispoziție conform legislației muncii.


Ce parere ai despre aceasta stire?