Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAREA DRAMĂ a ACTRIȚEI PRINCIPALE din ”TWIN PEAKS”! GRAV BOLNAVĂ, a VÂNDUT TOT ca să SUPRAVIEȚUIASCĂ!

Publicat:

Actrița americana , in varsta de 47 de ani, are probleme financiare serioase, din cauza unei boli sangvine grave, care i-a afectat capacitatea de a lucra, anunța Mediafax.

Vedeta cunoscuta grație personajului din ””, a fost obligata sa isi vanda casa si diverse suvenire care aveau legatura cu filmarile de la serial.

a fost diagnosticata in 2007 cu o maladie sangvina rara, neutropenia, care consta intr-o concentratie anormal de scazuta de neutrofile, un tip de celule albe.

"A trebuit sa vand totul din motive financiare. Incepand…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Cioran spune ca a pierdut banii stranși pentru a-și cumpara un apartament. Ce legatura are Alex Dobrescu, fostul iubit

12:51, 19.05.2024 - Cristina Cioran susține ca a pierdut toți banii stranși pentru a iși achiziționa un apartament. Vedeta spune ca avea 100.000 de euro, pe care i-a investit in magazinul lui Alex Dobrescu, fostul ei iubit.

O boala, care are legatura directa cu banii, face tot mai multe victime

07:45, 04.05.2024 - In perioade de incertitudine economica, experții avertizeaza ca apare anxietatea financiara, un sentiment ce poate afecta atat sanatatea mentala, cat și bunastarea fizica a indivizilor. Aceasta anxietate se manifesta prin ingrijorare, disconfort sau teama legate de probleme financiare precum datoriile,…

Oana Lis a inceput sa-și vanda lucrurile din casa! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO

14:50, 20.04.2024 - Oana Lis a inceput sa iși vanda lucrurile din casa pe rețelele de socializare. Mesajele postate de soția lui Viorel Lis pe Facebook. Vedeta a dezvaluit ca are probleme mari de rezolvat in momentul de fața.

Catinca Roman rupe tacerea despre Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman: „E tot o victima și ea, are și ea o varsta”

15:15, 08.04.2024 - Catinca Roman a facut noi declarații despre Petre Roman, dupa ce s-au revazut la inmormantarea Mioarei Roman, in februarie. Vedeta a vorbit chiar și despre Silvia Chifiriuc, actuala lui soție. La mai bine de o luna de la inmormantarea Mioarei Roman, Catinca Roman rupe tacerea și vorbește despre apariția…

Bolnava de cancer in stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregatește de moarte și a inceput sa-și vanda bunurile

17:21, 03.04.2024 - Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer in stadiul 4 și spune ca a inceput sa renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta etapa.

Mesajul ascuns din clipul in care Kate Middleton anunta ca este bolnava. Legatura cu reactia Reginei Elisabeta la moartea Printesei Diana

16:25, 25.03.2024 - Kate Middleton, in varsta de 42 de ani, a anunțat public ca are cancer. La finalul lunii ianuarie 2024, Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicala, care a scos la iveala faptul ca sufera de o boala crunta. Clipul in care Kate Middleton anunta ca este bolnava a fost urmarit de milioane de…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.


Ce parere ai despre aceasta stire?