Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mare atenţie! Nu consumaţi carne de miel dacă suferiţi de acest boli

Publicat:

Carnea de miel este o sursa excelenta de proteine. La fiecare 100 de g conține aproximativ 25 de g de proteine, 55% din aportul zilnic recomandat pentru un adult. In 100 de g de carne de miel se mai gasesc 48%, 37% și 14% din valoarea zilnica necesara de vitamina B12, riboflavina și, respectiv, niacina. Vitamina B12 este esențiala pentru producerea de celule roșii in sange și pentru metabolismul homocisteinei.Carnea de miel este, de asemenea, o sursa buna a unor minerale și oligoelemente, in special zinc. 100 de g de miel conține 33% din valoarea zilnica necesara a acestui mineral. Zincul sprijina…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție romani! Scumpiri mascate, gramaj mai mic și preț la fel de mare

09:26, 15.05.2024 - Revoltator! Cum sunt țepuiți romanii la raftIn luna aprilie am avut o inflație de 5,9%, in scadere fața de luna martie cand a fost de 6,6%. Insa cel mai mult platim pentru medicamente care s-au scumpit cu aproape 24% fața de aceeași perioada a anului trecut, dar și pentru carnea de porc sau pește pentru…

Carnea care ne imbolnavește. Avertismentul Prof. Vlad Ciurea

11:45, 01.05.2024 - Ce este sanatos sa mancam pentru creier„Galbenușul de ou este formidabil, am colegi care mananca pe stomacul gol galbenuș de ou crud, foarte bun pentru sistemul nervos mai sunt peștele și carnea cat mai slaba, carnea de curcan, carnea de capra.”, a marturisit specialistul Vlad Ciurea.Prof. Vlad Ciurea…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Este recomandat pacienților cu diabet de tip 2

11:50, 03.04.2024 - Oamenii de știința au studiat ani de zile efectul dietei si al stilului de viata asupra diabetului de tip 2. Cercetarile au aratat ca exista o serie de factori de risc care pot declansa boala, pe langa mostenirea genetica, noteaza exquis.ro. Diabetul zaharat de tip 2 afecteaza capacitatea organismului…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

4 perspective din care lipsa de vitamina D poate influența starea de bine a organismului

23:40, 29.02.2024 - Vitamina D, considerata și „vitamina soarelui”, este un nutrient esențial pentru sanatatea organismului uman. Deși este sintetizata in principal la nivelul pielii in urma expunerii la lumina soarelui, multe persoane, din diverse cauze, pot sa nu aiba suficienta vitamina D din aceasta sursa naturala…


Ce parere ai despre aceasta stire?