Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MARE ATENŢIE! La ce risc te expui dacă mănânci multă carte

Publicat:

Consumul de carne contribuie, aproape in aceeasi proportie ca si consumul de zahar, la aparitia obezitatii, potrivit unei noi cercetari. Acest lucru este valabil la nivel global, scrie descopera.ro

Potrivit oamenilor de stiinta de la Universtitatea din Adelaide, grasimile si carbohidratii ne dau energie ca sa ducem la bun sfarsit toate sarcinile pe care le avem de indeplinit de-a lungul zilei si sunt digerate mult mai repede decat proteinele, potrivit .

Acest lucru inseamna ca energia care provine din carne este folosita mai tarziu si, daca apare un surplus, acesta…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Obișnuiești sa platești totul cu cardul? Fenomenul cunoscut sub numele de 'efectul plaților fara numerar' te poate stoarce de bani

04:06, 13.06.2024 - Un nou studiu al Universitații din Adelaide, Australia, a demonstart faptul ca folosirea metodelor de plata fara numerar duce de multe ori la creșterea cheltuielilor, un fenomen cunoscut sub numele de „efectul plaților fara numerar”.

Este sanatos sa mananci avocado in fiecare zi?

13:00, 29.05.2024 - Se spune ca un mar pe zi ține doctorul departe, dar exista un alt fruct care poate face minuni pentru sanatatea ta atunci cand este inclus in meniul tau zilnic, transmite Today.com. Avocado – da, este un fruct – este cunoscut pentru rolul sau principal in guacamole, dar acest aliment cremos are o mulțime…

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.

Intrebarea care se afla pe buzele tuturor: Cum iți dai seama daca mananci de foame sau din plictiseala?

16:35, 26.04.2024 - Mecanismele metabolice și cognitive ale creierului sunt interconectate, ceea ce poate face ca reglarea apetitului sa fie mai problematica, scrie Mind Body Green.Știința reglarii apetituluiReglarea biologica și psihologica a apetitului și modul in care afecteaza sanatatea metabolica sunt incredibil de…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Indulcitorul neotam (E961), folosit in prajituri și bauturi, poate deteriora peretele intestinal și poate avea un „efect toxic asupra sanatații”, spun oamenii de știința

00:00, 25.04.2024 - Un indulcitor utilizat in prajituri, bauturi racoritoare și in guma de mestecat poate dauna grav sanatații oamenilor, prin slabirea și deteriorarea intestinului, arata un nou studiu, citat miercuri de The Guardian.Consumul chiar și a unei cantitați mici de indulcitor neotam (E961) poate duce la apariția…

Hematologia romaneasca se muta la Cluj Arena

08:20, 09.04.2024 - Stadionul Cluj Arena va gazdui  in perioada 9-10 mai conferința „Insights in Hematology”. Organizat sub egida Departamentului de Hematologie și a Centrului de Cercetari pentru Medicina Avansata Medfuture din cadrul Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, evenimentul se afla la cea de-a…

Omul portocaliu – lansare de carte la Editura TREI

12:10, 31.03.2024 - ​​​​​​​Editura Trei și Libraria Humanitas Cluj va invita joi, 4 aprilie, ora 18.00 la CINEMA ARTA (Str. Universitații nr. 3) la evenimentul de lansare a carții „Omul Portocaliu și alte povestiri terapeutice” de Doina Cosman.


Ce parere ai despre aceasta stire?