Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Orban că folosește Poliția în scopuri politice

Publicat:

Președintele PSD și mai mulți colegi de partid au fost amendați, la sfarșitul saptamanii trecute, dupa ce poliția i-a surprins intr-un restaurant din . Sancțiunile, in...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drula acuza „dosare fake” și „harțuieli politice” dupa ce Clotilde Armand a fost trimisa in judecata

17:05, 25.04.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, a comentat trimiterea in judecata a primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunand ca acestea sunt "hartuieli politice" si „dosare fake” care se astepta sa apara in timpul campaniei electorale.

Marcel Ciolacu, ironii cu jurnaliștii, dupa sondajele care il dau pe Piedone primar al Capitalei/ VIDEO

15:35, 27.03.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost intrebat despre sondajele aparute in spațiul public, care il dau pe Cristian Popescu Piedone principal favorit la Primaria Capitalei, iar pe Catalin Cirstoiu doar pe locul 3. Marcel Ciolacu a raspuns ironic și a spus ca in cazul asta mai bine nu mai organizam…

Ciolacu, intrebat despre revolta in PNL dupa demiterea lui Alin Nica: „Sunt decizii politice pe care liderii si le asuma”

13:10, 27.03.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, intrebat despre revolta unor liberali dupa demiterea lui Alin Nica de la șefia PNL Timis, ca „si in PSD si in PNL sunt orgolii, nemultumiri, dar exista decizii politice pe care liderii si le asuma”. 

Catalin Cirstoiu, convins ca va caștiga batalia cu Piedone și Nicușor Dan: 'Finalul acesta va fi. Va asigur eu'

13:05, 20.03.2024 - Catalin Cirstoiu a declarat miercuri, intrebat ce va face in cele 80 de zile pentru a se face cunoscut și sa caștige alegerile, avand in vedere ca apare pe locul 3 in sondaje, ca va face tot ce poate pentru a fi viitorul primar al Capitalei, dand asigurari ca „finalul acesta va fi”. „Eu de astazi…

Cu mandatele pe masa. Ciolacu lanseaza o provocare pentru Ciuca, Simion, Drula și Orban. Cine nu ia primul loc la alegeri iși da demisia

16:25, 31.01.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat pe competitorii sai politici sa-si asume ceea ce si-a asumat el, respectiv sa demisioneze din fruntea formatiunilor pe care le conduc, daca nu vor obtine primul loc la viitoarele alegeri.

Cu mandatele pe masa. Ciolacu: Isi da demisia domnul Nicolae Ciuca daca nu va fi pe primul loc?

16:15, 31.01.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a punctat ca lupta electorala de anul acesta trebuie dusa cu mandatele pe masa. Premierul a aratat ca este singurul care a aratat disponibilitate in acest sens in cazul pierderii alegerilor, provandu-i și pe ceilalți lideri de partid sa iși puna mandatul pe masa.

Ciolacu: Ciuca, Simion, Drula, Orban, Tomac isi vor da demisiile daca nu vor fi pe primul loc? „Aștept sa-si asume”

15:15, 31.01.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat pe competitorii sai politici sa-si asume ceea ce si-a asumat el, respectiv sa demisioneze din fruntea formatiunilor pe care le conduc daca nu vor obtine primul loc la viitoarele alegeri.

Drula: Comasarea alegerilor l-ar pune pe Ciolacu in aceeași barca cu Lukașenko

20:05, 28.01.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, a criticat duminica varianta unei comasari a alegerilor, apreciind ca o astfel de optiune l-ar pune pe premierul Marcel Ciolacu in aceeasi „barca” cu presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, conform Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?