Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mantea a muncit toată vara pe 2.000 €

Publicat:

Filmarile pentru “Burlacita” s-au desfasurat in primavara acestui an si, chiar daca emisiunea s-a difuzat in vara, a stat o vreme pe bara.

Ca sa nu-si intrerupa aparitiile TV, bruneta a acceptat un contract modest cu un post mai mic din trustul Intact, pentru o productie estivala, transmisa de la mare.

Apropiati ai fostei vedete Playboy ne-au marturisit ca Andreea s-ar fi inteles cu producatorii pentru 2.000 de euro, masa si cazare pe litoral.

Suma, modica pentru cota ei de piata, a fost, se pare, un compromis ale carui consecinte ar trebui sa-i aduca…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Incep filmarile pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Valcan a ajuns deja in Thailanda

12:41, 26.02.2024 - Insula Iubirii se pregateste sa primeasca noi cupluri curajoase si determinate sa traiasca experienta vietii lor, in cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de indragostiti.

„Un diagnostic greu de dovedit, convenabil”. Ce spune propaganda rusa despre cauza morții lui Navalnii

17:11, 16.02.2024 - Propaganda rusa susține ca Alexei Navalnii a murit din cauza unui cheag de sange. Surse au declarat pentru propaganda de stat RT ca Navalnii a murit din cauza unui cheag de sange, scrie Meduza.

Șeful Vamii București ar fi fost filmat in timp ce lua șpaga SURSE

20:55, 13.02.2024 - Directorul regionalei vamale București este suspectat ca lua mita de la oameni de afaceri pentru introducerea in țara a bunurilor contrafacute, potrivit unor surse PRO TV. Suspiciunile de mita privesc și alți 47 de angajați ai Vamii Nadlac.

Cisco va concedia mii de angajati pentru a se concentra pe zonele de afaceri cu crestere mare – surse

10:00, 11.02.2024 - Compania cu sediul in San Jose, California, avea un numar total de angajati de 84.900 in anul fiscal 2023, potrivit site-ului sau. Compania inca decide cu privire la numarul total de angajati care vor fi afectati de disponibilizari, a spus o persoana. Un anunt ar putea veni inca de saptamana viitoare,…

Marcel Ciolacu a tras frana comasarii alegerilor și a impus o condiție esențiala (Surse)

11:55, 08.02.2024 - In cadrul coaliției de guvernare se discuta intens despre comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerile locale, dar și despre comasarea primului tur al prezidențialelor cu alegerile parlamentare.In cadrul coaliției, premierul Marcel Ciolacu a tras frana și le-a transmis celor de la PNL ca nu…

La solicitarea Rusiei. Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgența

09:25, 04.02.2024 - Consiliul de Securitate al ONU va organiza o reuniune de urgența, luni, pentru a discuta despre atacurile efectuate de forțele SUA in Irak și in Siria, spun jurnaliștii de la AFP, potrivit B1Tv, care citeaza  Sky News . Surse diplomatice susțin ca intalnirea va avea loc luni, la ora locala 16 (ora Romaniei…


Ce parere ai despre aceasta stire?