Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâncarea pe care Loredana Groza o face întotdeauna în perioada postului - Ingredientul folosit în loc de unt

Publicat:

Mancarea de post preferata de - Care e secretul. IngredienteSupa de post indiana preferata de dintre mancarurile vegane este rasam.- 2 roșii- 100 grame linte roșie- apa- ghee (Ghee este un tip de unt clarifiat care nu conține apa și particule solide din lapte)- 4 caței de usturoi- 1 lingurița boabe de muștar- 1 lingurița chimen- 1 lingurița turmeric- frunze de curry- jumatate de lingura pudra de rasam (un mix de condimente picante, pe care il gasiți in supermarket)- sare- coriandruMancarea de post preferata de - Care e secretul. Mod de prepararePuneți…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prajit pește de Florii

21:55, 24.04.2024 - De ce uleiul de rapița este o alegere superioara?Uleiul de rapița se distinge ca o opțiune excelenta pentru prajit datorita profilului sau nutritiv superior. Acesta este bogat in acizi grași omega-3 și are un conținut scazut de grasimi saturate, facandu-l nu doar o alegere sanatoasa, ci și una care…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate

06:05, 12.04.2024 - Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate. O rețeta de post care cu ani in urma era des intalnita este cea pentru mancarea din prune uscate. Deși pentru mulți prunele uscate pot parea o gustare, adevarul este ca ele pot fi integrate intr-o rețeta și pot aduce un rezultat uimitor.…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Cum faci maioneza de post. Ingredientul care inlocuieste cu mare succes ouale, totul e gata in cateva minute

12:35, 16.03.2024 - Știi ca ai preparat corect maioneza cand compoziția se desprinde in valuri mari de pe tel sau instrumentul folosit la mixarea ingredientelor. In materialul de astazi, iți explicam cum sa faci maioneza de post in doar cateva minute. Cu ce sa inlocuiești ouale din sosul aromat. Maioneza de post. Secretele…


Ce parere ai despre aceasta stire?