Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mănânci multă carne? Riscul la care te expui

Publicat:

Consumul de carne contribuie, aproape in aceeasi proportie ca si consumul de zahar, la aparitia obezitatii, potrivit unei noi cercetari. Acest lucru este valabil la nivel global. Potrivit oamenilor de stiinta de la Universtitatea din Adelaide, grasimile si carbohidratii ne dau energie ca sa ducem la bun sfarsit toate sarcinile pe care le avem de indeplinit de-a lungul zilei si sunt digerate mult mai repede decat proteinele, potrivit . Acest lucru inseamna ca energia care provine din carne este folosita mai tarziu si, daca apare un surplus, acesta este inmagazinat in corp sub forma…

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

In Rusia se mananca de doua ori mai multa carne decat in restul lumii, a anunțat Putin: „In 2023 am stabilit un nou record”

10:10, 08.06.2024 - Vladimir Putin a participat vineri, 7 iunie, la sesiunea plenara a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF) și a spus ca Rusia e acum a patra putere economica a lumii. Șeful de la Kremlin a vorbit apoi despre consumul de carne in țara, scrie portalul independent rusesc Meduza.„Baza…

Consumul zilnic de roșii poate reduce cu 36% riscul de hipertensiune arteriala

08:35, 29.05.2024 - Roșiile sunt o sursa excelenta de antioxidanți, precum licopen, vitamina C și vitamina E, iar consumul regulat poate fi benefic pentru reducerea hipertensiunii arteriale, arata un studiu publicat de Jurnalul European de Cardiologie Preventiva.

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Sunatoarea, arma cu doua taișuri

06:05, 08.05.2024 - Ca urmare a unei relații fizice, chimice sau fiziologice intre un medicament și un aliment, supliment nutritiv sau o simpla planta medicinala pot aparea diverse influențe dorite sau nedorite. Deși interacțiunile medicament-alimente cel mai relevant clinic nu se limiteaza strict la cele cu sucul de grapefruit…

Intrebarea care se afla pe buzele tuturor: Cum iți dai seama daca mananci de foame sau din plictiseala?

16:35, 26.04.2024 - Mecanismele metabolice și cognitive ale creierului sunt interconectate, ceea ce poate face ca reglarea apetitului sa fie mai problematica, scrie Mind Body Green.Știința reglarii apetituluiReglarea biologica și psihologica a apetitului și modul in care afecteaza sanatatea metabolica sunt incredibil de…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Ce riscuri exista daca mananci in restaurantele din mall-uri. Ce a dezvaluit un specialist

16:20, 16.04.2024 - Restaurantele din mall sunt foarte frecventate de tineri, și nu numai. Mancarea este delicioasa și se servește foarte repede. Cu toate acestea, specialiștii spun ca trebuie sa avem grija, deoarece ne punem sanatatea in pericol. Riscul la care ne expunem cand mancam la restaurantele din mall Restaurantele…

Mananci des fructe de mare? Pericolul la care te expui, ce spun specialiștii

13:46, 16.04.2024 - Cand vine vorba de ceea ce mancam, de multe ori facem excese, și dupa cum se știe, excesele nu sunt bune. Dar, deși iți place sa mananci des fructe de mare, te-ai intrebat care este pericolul la care te expui? Daca nu știai asta, o serie de experți au decis sa scoata in evidența acest […] The post Mananci…


Ce parere ai despre aceasta stire?