Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Călăraşi a fost reţinut după ce ar fi trucat mai multe examene

Publicat:

de , , suspectat ca ar fi trucat examene pentru ocuparea unor posturi, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Calarasi.

El este acuzat de abuz in serviciu, asociere in vederea comiterii de infractiuni si alte fapte asimilate celor de coruptie, transmite Mediafax.

de urmeaza sa fie dus la cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Dragoș Alecu si mai multi angajati…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin

22:40, 23.04.2024 - Luni,  22 aprilie, polițiștii satmareni  au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii de furt. The post FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin first appeared on Informatia Zilei .

Șpaga data de un proxenet pentru un procuror DIICOT. Intermediarul a fost reținut de DNA

10:56, 19.04.2024 - Un barbat a fost reținut dupa ce a cerut și a primit 23.000 de euro intr-un caz de trafic de influența. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași l-au reținut pentru 24 de ore pe barbatul care ar fi promis sa utilizeze pretinsa influența pe langa un procuror.

Un barbat a cerut 20.000 de euro in schimbul promisiunii de achitare a unui inculpat trimis in judecata. A fost reținut 24 de ore

14:55, 16.04.2024 - Un barbat a fost reținut 24 de ore, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 20.000 de euro mita de la ruda unei persoane trimise in judecata, scrie news.ro. In schimbul banilor, individul promitea sa intervina, prin intermediari, asupra unor judecatori din cadrul Curții de Apel București,…

Principalul suspect in cazul femeii ucise si transate, reținut. Ce au gasit anchetatorii in casa turcului

08:50, 12.04.2024 - Principalul suspect in cazul femeii omorate și abandonate pe camp a fost reținut dupa ce a fost audiat toata noaptea. In casa acestuia au fost gasite urme de sange dar și alte probe importante. Este vorba despre un cetațean turc, stabilit in Romania de 20 de ani. Percheziția acasa la el a ținut peste…

Asigura examene la permis cu 1000 de euro: Un barbat din Cantemir, reținut in aceasta dimineața

10:35, 09.04.2024 - Un barbat din Cantemir a fost reținut, astazi dimineața, de ofițerii CNA intr-un dosar de trafic de influența. Barbatul este banuit ca ar fi pretins și primit mijloace financiare ilicite pentru organizarea perfectarii unui permis auto.

Au furat biciclete și le-au vandut la talciocul din Alba Iulia. Un tanar fost reținut, celalalt este cautat de Poliție

12:20, 05.04.2024 - Au furat biciclete și le-au vandut la talciocul din Alba Iulia. Un tanar fost reținut, celalalt este cautat de Poliție Doi tineri din Alba sunt cercetați penal dupa ce ar fi furat din Teiuș doua biciclete și le-au vandut in talciocul din Alba Iulia. Unul dintre ei a fost reținut, insa celalalt este…

Barbat din Suceava, reținut de Poliție pentru ca a batut o oaie. Ce risca agresorul

16:35, 02.04.2024 - Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava au reținut un tanar acuzat ca ar fi agresat o oaie. Barbatul a izbit ovina de pamant și apoi a lovit-o cu pumnii și picioarele in repetate randuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?